אולם אירועים בשוהם

את היסטוריית האירועים של ישראל אפשר פותחים אולמות האירועים שבעבר היוו כמתחמי האירועים היחידים כמעט לכל מי שהיה מעוניין לערוך חגיגת בר מצווה, חתונה או כל אירוע אחר. בהמשך, נכנסו אל חיינו גני האירועים שהוציאו את האירועים עצמם אל מתחת לכיפת השמים והציעו אווירה ייחודית באוויר הפתוח. בשנים האחרונות, ניתן לזהות חזרה של האירועים אל תוך האולמות ואם נרצה להצמיד לכך את הסיבה המרכזית למגמה זו, הרי שמדובר במזג האוויר וביתרון המיזוג בתוך האולם הסגור על פני הלחות והחום באוויר הפתוח. מהם השיקולים שעליכם לקחת בבחירת אולם אירועים בשוהם? האם אפשר היום לקיים אירוע בלתי נשכח ויוצא דופן באולם אירועים ולא בגן אירועים? האם יש אופציה של שילוב בין אולם וגן אירועים? על שאלות אלו ועוד תוכלו לקרוא ממש כאן בשורות הבאות.

אולם אירועים בשוהם

מהם היתרונות ומהם החסרונות אל אולם אירועים על פני גן אירועים?

לפני שאתם הולכים להזמין גן או אולם אירועים בשוהם, כדאי להבין תחילה מה המשמעות של כל בחירה שתעשו, גם באופן כללי וגם ביחס לאירוע הספציפי שלכם. ההבדל המרכזי בין אולם אירועים ובין גן אירועים הוא כמובן העובדה שאולם הוא חלל סגור בעוד גן הוא מרחב פתוח. הבדל זה גורר אחריו עוד שני הבדלים מרכזיים שמשפיעים על החוויה כולה ועבור אירועים מסוימים בתקופות מסוימות של השנה, מדובר בהבדלים דרמטיים, והנה הם לפניכם:

אקלים – האקלים בגן אירועים הוא האקלים השורר בחוץ. בתקופות מסוימות של השנה זה יכול להיות האקלים האידיאלי ובאחרות, למשל לאורך כל עונת החורף ורוב הסתיו וכמובן בשיא הקיץ, זה יכול להיות סיוט מושלם. אולם אירועים בשוהם, לעומת זאת, מציע לכם את האופציה של מיזוג אוויר, כך שניתן לחגוג בו לאורך כל השנה, ללא קשר לאקלים השורר בחוץ.

אווירה ועיצוב – גן אירועים הוא בעצם מתחם שנראה כמו חצר מעוצבת אחת גדולה ולכן יכול להציע מגוון רחב של רכיבי אווירה שמגיעים ישירות מן הטבע: צמחיה היקפית, אבני ריצוף חוץ, מדשאות גדולות, עצים ושיחים מטופחים ולפעמים גם אגם קטן, גשר עץ קטן, מזרקה מוארת וכמובן כיפת השמים ממעל. לכך אפשר להוסיף גם את ריח האוויר הפתוח, את הבריזה הקלה שנושבת על הפנים וכן הלאה. אולם אירועים בשוהם, לעומת זאת, הוא מתחם סגור בעל עיצוב מוגדר מעשה ידי אדם המבוסס יותר על גופי תאורה, תבליטים, בדים, חיפוי פנים, ריצוף וכן הלאה. בתוך אולם ניתן יותר לשלוט בניחוח, ברמת התאורה ובאווירה.

מתי נכון אולם ומתי נכון גן?

ככלל, אולם אירועים  היא הבחירה היחידה שעומדת בפניכם עבור כל אירוע שאתם עורכים החל מאמצע הסתיו, דרך עונת החורף ועד אמצע האביב. מכיוון שאת האירוע שלכם אתם רוצים לערוך בשוהם, הרי שאפשר להוסיף לרשימה גם את יולי אוגוסט עם הלחות הגבוהה שלהם. במצב דברים זה, האופציה של גן אירועים פתוחה בפניכם לפרק זמן מאוד מצומצם לאורך השנה וזאת גם הסיבה מדוע גן אירועים יכול להיות הרבה יותר יקר מאולם אירועים, פשוט מכיוון שהביקוש לגן אירועים יכול להיות גבוה הרבה יותר מזה של אולם אירועים פרקי זמן ספציפיים לאורך השנה. למעשה, לא משנה אם אתם מתכוונים לערוך את האירוע שלכם במהלך עונות המעבר, במהלך החורף או במהלך הקיץ, אם אתם רוצים להיות בצד הבטוח, אולם אירועים בשוהם הוא הפתרון הטוב והבטוח ביותר עבורכם.

אפשר גם וגם אולם אירועים באזור שוהם

ואחרי שאמרנו את כל זה, צריך לזכור שישנה גם האופציה המשולבת, שמשלבת בתוכה גם גן וגם אולם אירועים בשוהם. המדובר באולמות גדולים שממוקמים באזורים פתוחים ולכן יכולים לבסס סביבם גם מתחם שלם של גן אירועים. אם בוחנים את כלל האפשרויות, האפשרות הזאת היא כנראה האפשרות הטובה ביותר, שכן היא מאפשרת לכם להחליט היכן לערוך את החלקים השונים של האירוע ולקבל את ההחלטה ממש ברגע האחרון בהתאם למזג האוויר וגורמים אחרים שמשפיעים על החלטתכם. יחד עם זאת, בתוך שוהםעצמה תתקשו למצוא מתחם שהוא גם גן וגם אולם אירועים , אם כי ממש בתוך שוהם, אתם גם לא באמת זקוקים לכך.