הזמנת פרחים לאירוע

זר פרחים עשיר, טרי וצבעוני הוא דבר שתמיד משמח ותמיד כיף לקבל. בישראל גדלים אינספור סוגים של פרחים בעלי תכונות ומאפיינים שונים, כאלה שמאפשרים גמישות עצומה ביצירתו של זר פרחים מגוון ומרהיב ביופיו. אין כמעט אירוע שלא יהיו בו כמה וכמה זרים או סידורי פרחים שמתאימים לעיצוב הכולל, לקונספט של האירוע או לטעם האישי של מי שארגן את ההתכנסות. מכאן החשיבות של בחירה מדוקדקת של זר הפרחים וכמובן וידוא שהוא אכן יתאים למה שדרוש. אין ספק שכאשר מסתכלים על החלל שבו מתקיים האירוע יהיה הבדל מהותי בין העיצוב הכולל עם סידורי הפרחים או בלעדיהם ולכן בחירה ומיקום של פרחים באירוע הם פעולות שתמיד מבוצעות ואף פעם לא מוותרים עליהם, בשום אירוע. בין אם מדובר בחתונה, בברית, בר מצווה או אפילו באירוע עסקי – הפרחים מהווים חלק בלתי נפרד ממה שהמוזמנים ייראו ברגע שיגיעו.

בחירה נכונה של הפרחים לכל אירוע ואירוע

אז נכון שלכל אירוע אפשר וכדאי להזמין זר או סידור של פרחים אך איך יודעים אילו פרחים ואיזה סידור יהיה הכי מתאים לקונספט של האירוע? בדיוק לשם כך יש את אנשי המקצוע שעוסקים בעולם הפרחים וישמחו לסייע. הזמנת פרחים לחתונה, למשל, תהיה מעט שונה מאשר הזמנה של פרחים עבור כל אירוע אחר מפני שכאן מדובר בסידורי פרחים ייחודיים שבדרך כלל לא מזמינים לאירועים אחרים – סידורי פרחים לקישוט הרכב שבו יגיעו החתן והכלה אל אולם השמחות או זר הפרחים שתחזיק הכלה בזמן טקס הקידושין שמתחת לחופה. לכל אחת מהאפשרויות האלה אפשר לבחור ולעצב בהתאמה אישית את הזר הרצוי תוך התאמה לצבע הרכב, לגוון של שמלת הכלה וכמובן לטעם האישי של הכלה ושל החתן. אין ספק שסידורי פרחים אלה חייבים להיות איכותיים ויפים במיוחד, הרבה יותר מזרי פרחים שמיועדים לשימושים שגרתיים יותר או לאירועים מסוגים אחרים.

למה שמים לב כשרוצים לבחור פרחים עבור עיצוב האירוע?

הנה רק חלק מהנתונים החשובים אודות הפרחים שכדאי לשים אליהם לב כאשר מארגנים אירוע ומחפשים עבורו את הפרחים הכי מתאימים –

• התאמה לעיצוב הכולל של המקום או האירוע עצמו.
  • טעם אישי של מי שמארגן את האירוע.
  • פרחים איכותיים, שיחזיקו מעמד למשך כמה שיותר זמן.
  • לאירועים מיוחדים כמו חתונה אפשר להתפנק בפרחים יוקרתיים וייחודיים.
  • קבלת ייעוץ מאיש מקצוע שעוסק בעולם הפרחים יכולה להיות מה שיעשה את ההבדל בין בחירה מושלמת לבחירה של סידור פרחים שגרתי ורגיל.

אין ויכוח על כך שהפרחים יכולים לעשות את ההבדל בין אירוע מרהיב ביופיו לבין חלל שנראה שאינו מעוצב וחסרה בו שמחה. זה בדיוק מה שהפרחים עושים בחלל שבו מתקיים אירוע – הם מכניסים צבע, שמחה ואופטימיות ואי אפשר להישאר אדישים מולם.