קייטרינג חלבי בעפולה

קייטרינג זבת חלב ודבש.

האירועים של היום, קטנים כגדולים, נדרשים להיות מלווים במטבח גורמה עילי, הגורם חגיגה, לחיך אך גם לכל החושים. קייטרינג חלבי עשיר, מוקפד, צבעוני, רענן ויצרתי הוא הפתרון המושלם לכל אירוע ואנו בקייטרינג בונוצ'י דואגים שהוא יהיה פרפקטו גם עבור האורחים שלכם. בואו לקרוא על הטרנד הגדול הבא בעולם הקולינריה וכיצד הוא משתלב באירוע הבא שלכם.

הרבה מים עברו בנהרות איטליה, מאז שהגישו לכם באירוע, רבע עוף ובורקס. העולם התקדם וכך גם העולם הקולינרי. כיום, אירוע ואין זה משנה אם הוא חתונה, אירוע חברה, מסיבה, בר מצווה או סתם הרמת כוסית, חייב לשים במרכזו עולם עשיר של טעמים, צבעים ומרקמים, שישאירו את האורחים מסוחררים ויבהירו להם- שכזה דבר הם עוד לא חוו.

העניין הוא, שאם לא נולדת במדינה של מסי, יש גבול לכמות הבשר שאתה יכול לראות באירועים ובטח שאין לך או לקרדיולוג שלך משאלת לב לאכול סינטה בעשר בבוקר. ובואו נודה על האמת- גם באירועי הערב, נהיה קצת כבד וסתמי, כל העניין הצפוי של התפריט הבשרי הגנרי. האירוע שלכם  צריך משהו אחר. הוא צריך את קפיצת המדרגה של קייטרינג חלבי עילי.

בתקופה האחרונה, הפך הקייטרינג החלבי לכוכב המישליין של אירועי השמחה, אירועים עיסקיים ומסיבות ואנו בקייטרינג בונוצ'י נשמח לערוך לך היכרות עם עולם מופלא זה, בדגש על ניחוח איטלקי. צוות השפים המנוסה שלנו, יגיש חגיגה שמחה ועשירה של מבחר סלטים מושקעים ומפנקים, פלטות גבינות ומתאבנים, פסטות עבודת יד מקמח איטלקי ייחודי, דגה מן הים בשלל וריאציות מפתיעות, שלל מאפים וקישים לוהטים, מגוון תוספות  מפתיעות וקינוחים מושחתים ומענגים. אה, ויש לנו גם את מנות הספיישל הסודיות שלנו, המעניקות את הטוויסט הנוסף. עליהם נגלה לכם רק כשתבואו לטעימות…

קייטרינג חלבי בעפולה ברומא התנהג כמו רומאי.

האוכל במרכז אבל האווירה לא פחות חשובה. בקיטרינג בונוצ'י אנו שמים דגש נרחב על שיק איטלקי גם בעיצוב מזנוני האוכל וכלי ההגשה. האוכל עצמו מוגש בצורה יצירתית ומסוגננת, כאילו לאונרדו דה וינצ'י עצמו עמד וצילחת על הפס ועל שולחנות האוכל פזורים אלמנטים איטלקיים מקוריים וקריצות שובבות נוספות, כדי שהאורחים שלכם ירגישו שהם הרגע חזרו משייט בתעלות ונציה, משיטוט בסמטאות נאפולי או שהם בדרך לשופינג במדרחוב במילאנו. בקיצור, חוויה שמחה שהם לא ישכחו.

קייטרינג חלבי עילי- לא מה שחשבתם.

בניגוד לתדמית, קייטרינג חלבי בעפולה עילי לא חייב להיות יקר.  אנו מציעים שלל וריאציות ותפריטים, החל ממגשי אירוח, עבור באירוע בסגנון פינגרס פוד, וכלה בארוחות גורמה מלאות, מהודרות ומפנקות, אצלכם בבית, במשרד או באולם האירועים עצמו. מנהל האירועים המנוסה וצוות השפים שלנו, ישמחו להיפגש אתכם ולהציע עבורכם אירוע TAILOR MADE במיוחד עבורכם והמותאם לכיס שלכם. אין זה פלא, שיותר ויותר חוגגים, מארחים, חברות וארגונים בוחרים ללוות את האירוע שלהם בקייטרינג חלבי בעפולה עילי בסגנון איטלקי ייחודי. כי הרי בסופו של דבר, "כל הדרכים מובילות לרומא".