מוצרי פרסום לקיץ

18/11/2015

עונת הקיץ היא זמן מעולה לחלוקת מוצרי פרסום שיעשו ללקוחות שלכם את הקיץ. מוצרי פרסום שנושאים את שם וסמל החברה שלכם הם דרך מושלמת לפנק לקוחות קיימים וליצור קשרים עם לקוחות פוטנציאליים נוספים. מוצרי פרסום שימושיים, איכותיים ומקוריים  הם נוסחה מנצחת לשיווק ופרסום בית העסק שלכם.

מה הם מוצרי הפרסום לקיץ ומה התועלות שלהם?

מוצרי פרסום לקיץ הנם מוצרים שמטרתם לפרסם את החברה באמצעות מוצרים שימושים לקיץ שיחולקו ללקוחות החברה המפרסמת. בעונת הקיץ אנו משתמשים בציוד רב המשמש אותנו לעונת הקיץ: חולצות קצרות, כפכפים, כיסאות ים ועוד. את השימוש במוצרים אלו נוכל לקחת לטובת פרסום החברה, כל שעלינו לעשות הוא לדאוג למוצר הנכון עם הדפסת פרסומת החברה. פרסום מסוג עשוי להיות איכותי ומניב תוצאות אם בוחרים במוצר הפרסום הנכון.

דוגמאות למוצרי פרסום

מוצרי פרסום לקיץ יכולים להיות שונים ומגוונים. דוגמא למוצרי פרסום לקיץ: כסאות ים, צידנית שומרת קור, תיקי ים, משחקי ים, מאוורר שמתיז מים לצינון וריענון, כובעים, חולצות ועוד שלל מוצרים שימושיים שיחשפו לציבור הרחב בזמן השימוש בהם.

ישנם מוצרים נוספים אשר לא שייכים לקיץ אך יכולים להתאים למוצרי פרסום לעונת החורף: קפוצונים ממותגים, מטריות ממותגות, כפפות ועוד.

ישנם מוצרים שמתאימים לשימוש לאורך כל השנה: עטים ממותגים, חולצות, מחזיקי מפתחות עם תמונות ועוד.

חישבו על אדם שיוצא לטיול עם קבוצת חברים ומוציא את הצידנית שלו ועליה פרסומת החברה שלכם. הדבר מתפרש בעייני הסביבה כמעין המלצה על אותה החברה שמפורסמת על גבי הצידנית. כאשר קבוצת החברים רואה "המלצה" זו מחבר קרוב, אפקט ההמלצה גדול ואפקטיבי.

כאשר בוחרים מוצר פרסום יש לקחת בחשבון את ההדפסה שעל גבי המוצר. בדקו האם ניתן להדפיס על המוצר באופן ברור שיהיה בולט לעיני המשתמשים והסביבה. במידה ולא המשיכו לחפש את המוצר המתאים, בסופו של דבר המוצר צריך להיות גם פרסומת אם הדפסת הפרסומת אינה ברורה על גבי המוצר אפקטיביות הפרסום נפגעת.

אורך חיי מוצרי הפרסום והשימוש בהם

חשוב מאוד להקפיד על איכות המוצרים. כאשר בחרתם במוצר מסוים לפרסום החברה, בדקו את איכות הייצור שלו ואת אורך החיים שלו. ככל שאורך החיים של המוצר יהיה ארוך יותר, כך תהייה הפרסומת אפקטיבית יותר. בדקו האם המוצר שבחרתם שימושי כלומר, האם ללקוח שקיבל את המוצר מהחברה שלכם יהיה מה  לעשות עם המוצר. הקפידו על מוצר כמה שיותר שימושי על מנת שמוצר זה ייחשף לכמה שיותר אנשים. בנוסף לכך אל תשכחו שפרסומת החברה מודפסת על המוצר, כך שכל שימוש חוזר של הלקוח במוצר שקיבל מכם יזכיר לו את החברה שלכם. התייחסו למוצר הפרסום כשגריר המייצג את החברה. אתם תופתעו לגלות עד כמה פרסום מסוג זה אפקטיבי ויעיל!