טיפים כלליים להפקת מסיבת רווקות

28/11/2015

החברה הכי טובה שלך אמרה "כן", הפייסבוק מתמלא בברכות, השמחה גדולה וההתרגשות בשיאה. בתור החברה הכי טובה את בטח יודעת שעוד רגע יגיע הטלפון ובו הכלה תבקש ממך לתפוס פיקוד ולארגן לה מסיבת רווקות. יכול להיות שהיא אפילו תבקש ממך "לא להגזים" ולהפיק מסיבה צנועה, בלי להשתגע יותר מדי. יכול להיות שהיא גם באמת מתכוונת לזה, אבל אין דבר שישמח אותה יותר מאשר הפקת מסיבת רווקות מושקעת במיוחד. אין סיבה להיבהל מזה, אפשר להפיק מסיבת רווקות מוצלחת אם פועלים בצורה מאורגנת ומתוכננת, כך שהמאמר הזה הוא בדיוק בשבילך.

מתחילים ברשימת המוזמנות

נתחיל ברשימת המוזמנות, בעיקר משום שזהו החלק הקל ביותר בהפקת מסיבת רווקות. בקשי מהכלה לקבל רשימה כזו, מאחר וזה האירוע שלה ואין סיבה להזמין נשים שהיא לא מכירה או לא מעוניינת לבלות איתן את האירוע הזה. לאחר שהרשימה המלאה תהיה בידך, צרי עם הבנות קשר, או הקימי קבוצת ווטסאפ משותפת שבה תוכלי לעדכן את כולן יחד בכל החלטה שהתקבלה, או להתייעץ איתן לגבי אפשרויות שעליהן חשבת. הקבוצה הזו תעזור לך מאוד בהמשך. למשל, כשתצטרכי לקבוע את תפריט המסיבה תרצי לדעת האם יש למישהי מהמוזמנות מגבלה תזונתית כלשהיא כמו צמחונות, טבעונות, כשרות, או אלרגיה לסוגים שונים של אוכל. נסי לא להעמיס מידע בקבוצה כדי לא לגרום לבנות להתרחק ממנה, והיי מדויקת וברורה ככל האפשר, גם ביחס לתקציב, גם ביחס לתוכן הערב וגם ביחס לאוכל.

אוכלות, שותות ונהנות

אחרי שביררת בקבוצת המשתתפות מהן המגבלות התזונתיות שאיתן את צריכה להתמודד, אפשר להמשיך לצעד הבא – הרכבת התפריט. כאן יש לך מספר אפשרויות, שתלויות בתקציב ובבנות עצמן. אפשרות אחת היא לחלק ביניכן את מלאכת האוכל ולקבוע מי תביא פסטה, מי תדאג לסלט ומי אחראית לקינוחים. האפשרות הזו טובה, בהנחה שיש לכן זמן לבשל ולאפות, וגם בהנחה שכולן יחד יכולות להרכיב ארוחת ערב מלאה וטעימה. אפשרות אחרת היא להזמין קייטרינג למסיבת רווקות, כך שאת התפריט תרכיבי בעצמך מול גורם מקצועי ובהתאם למגבלות שהציבו הבנות, כל זה בתוך מסגרת התקציב כמובן. לבסוף, יש אפשרות להפוך את האוכל לפעילות חווייתית ולהזמין סדנת אוכל כלשהיא, כמו סושי למשל, כך שתכינו את האוכל בעצמכן ובהדרכה של שף מקצועי, כך שתיהנו גם מהחוויה וגם מהטעם.

אירוע בלתי נשכח

הפקת מסיבת רווקות יכולה להיות כאב ראש לא קטן למארגנת, אבל אין סיבה להילחץ מכך. אם תעבדי בצורה מסודרת, תדאגי לפעילויות כיפיות שישברו את הקרח ויעודדו את הבנות לתקשר וליהנות, המסיבה תהיה מוצלחת מאוד והכלה תהיה מאושרת מההפקה המדהימה הזו. מאחר והכלה היא לב העניין, אל תשכחי להתייחס לצרכים שלה ולמה היא באמת אוהבת. רק כך תצליחי להפיק אירוע שהוא פשוט בלתי נשכח.
מומלץ להכין מזכרת מרגשת לאירוע על מנת לשמר זיכרונות מתוקים מהאירוע לשנים הבאות.
ניתן לעשות זאת על ידי הזמנת אטרקציות מיוחדות לאירועים  כגון:

מחזיקי מפתחות לאירועים

אטרקציה זו הנה מיוחדת ומרגשת, היא מרגשת ומלהיבה אנשים בכל הגילאים. כולם שמחים לקבל מחזיקי מפתחות לאירועים עם תמונות על אחת כמה וכמה שהתמונות עם אנשים שהם אוהבים.
בעזרת מחזיקי המפתחות לאירועים תוכלו להעביר את הזיכרון המדהים מהאירוע למזכרת מושלמת שתלווה את הבנות בפעילויות היום יומיות שלהן. אם באלכן להביא אטרקציה מיוחדת לאירוע, מחזיקי מפתחות לאירועים יכולים להוות פתרון מושלם!

מגנטים לאירועים

את אטרקציה זו סביר להניח שכולכן מכירות, האטרקציה שמככבת כבר כמה שנים באירועים מכל הסוגים, אטרקציית המגנטים לאירועים!
דרך נפלאה לתעד את האירוע ובו זמנית להוציא מזכרת מהאירוע.
במהלך האירוע צלם מגנטים לאירועים יצלם ויפיק עבורכן תמונות מגנט יפות ואיכותיות ובסוף האירוע שיתן לך את התמונות צרובות על גבי דיסק- שתי ציפורים במכה אחת!