גם לנו מגיע ליהנות מהאירוע שלנו

25/2/2016
אירועים מהווים מפגש חברתי יוצא מן הכלל.
כולם לבושים חגגי, פוגשים אנשים שאוהבים, אוכלים אוכל טוב, רוקדים ונהנים.
אך כידוע מאחורי כל אירוע מצליח עומדים אנשים שטרחו ועמלו לשם הצלחתו.

בכדי להפיק אירוע מוצלח לא די בהשקעה כספית, יש צורך בהשקעת זמן, אנרגיה, מחשבה וכוחות נפשיים. אם נכנסתם לתהליך של הפקת אירוע, דעו לכם, הדרך קשה אך התוצאה שווה ומרגשת.
אל תתפשרו ואל תוותרו על שום פרט, הישארו ממוקדים וקפדניים.

הצלחת האירוע חשובה מאוד אך למרות הדרך הקשה אל תיכנעו ללחץ. תהינו מהדרך ותיקחו אותה כחוויה מגבשת, קבלו החלטות יחד ואל תתביישו לבקש עזרה.
הימנעו מויכוחים, ונסו לגבש החלטה משותפת שתוציא אתכם, משפחת השמחה מרוצים.
האירוע אינו מופק רק בשביל האורחים הוא מופק גם בשבילכם!

הכנו עבורכם מספר עצות שיעזרו לכם ליהנות מהאירוע שכל כך התאמצתם להפיקו:

•    אל תדחו את ההכנות לרגע האחרון, תתחילו את מלאכת ההפקה זמן רב לפני תאריך האירוע על מנת להוריד מהמתח והמלחץ. השתדלו לבצע משימות כמה שיותר רחוק מתאריך האירוע.
  •          הגיעו להסכמה מה הוא התקציב להפקת האירוע. הגיעו להסכמה בעלת מחשבה על מנת שתוכלו ליהנות מהאירוע שלכם.
  •     הזכירו לעצכם את המטרה המרגשת לשמה הופק האירוע.
  •           כאשר אתם מזמינם ספקי שירות הקפידו על הזמנת ספקי שירות אמינים ומקצועיים. לדוגמה: צלם אירועים, תקליטן, צוות מגנטים לאירועים. ספקים אמינים ואיכותיים יאפשרו לכם ליהנות מהאירוע ויחסכו מכם בעיות במהלך האירוע, כך תישארו פנויים נפשית ורגשית ותוכלו ליהנות מהאירוע עם המשפחה והחברים.
  •      עזרו אחד לשני. אל תחשבו רק על עצמכם תהיו קשובים. זכרו שאנחנו בני אדם ויכול להיות שלשותפי השמחה יהיו דעות שונות.
  •                     חוגגי שמחות רבים פוחדים שהאירוע שלהם ישכח או שהאורחים לא יהיו מרוצים. לכן רצוי ללטף את אגו האורחים ולהזמין להם מזכרות שירגשו ויטריפו אותם, מתנות שיראו להם עד כמה השקעתם בהם ועד כמה אתם שמחים שהם באו להשתתף אתכם, הזמינו מזכרות התואמות לאירוע שלכם: מזכרות לחתונה, מזכרות לברית, מזכרות לבר מצווה.
  •       קחו יום יומיים חופש מהכל כולל הכל ! לכו לספא תיהנו מההתרגשות שלפני האירוע, זה חלק מההנאה.
  •         באירוע עצמו תשחררו הכל, תיהנו מהאירוע שלכבודו עבדתם ועמלתם כל כך קשה. תצטלמו, תאכלו, תרקדו, תקפצו, תשתו (אבל לא יותר מידי) והכי חשוב תיהנו ותעריכו את המשפחה, החברים והחיים.