5 הטרנדים החמים בעולם החתונות

7/3/2016

עולם החתונות כמו תחומים רבים אחרים לא מפסיק להתפתח ולהתחדש. דברים שהיום נראים לנו סטנדרטים פעם היו נחשבים לחלום. התפתחות הטכנולוגיה הביאה איתה טרנדים חדישים, מגניבים ומרגשים אשר באים להוסיף לעוצמת חווית האירוע. הטרנדים החמים כל הזמן מתחלפים במטרה להצליח ולהפתיע את האורחים החתונה. נכון להיום קיימים בעולם החתונות 5 טרנדים בולטים שכל חתן וכלה רוצים באירוע החתונה שלהם. אם אירוע החתונה שלכם מתקרב, כדי מאוד שתכירו את דור הטרנדים החדש שמצליח להפתיע ולהלהיב את האורחים בעוצמה שעוד לא נראתה. מוכנים?

מחזיקי מפתחות לחתונה
אם חשוב לכם להפוך את החוויה המרגשת של האורחים שלכם למזכרת מיוחדת שתלווה אותם ותזכיר להם רגעים יפים ומשמחים תוכלו לעשות זאת ע"י הזמנת צוות מחזיקי מפתחות לאירועים. הצוות ידאג לצלם את כל האורחים בחתונה שלכם ולהפיק עבורם מחזיקי מפתחות בכל צורה שתבחרו! דרך נהדרת ומקורית להנציח זיכרונות יפים מהיום הגדול שלכם.

מגנטים לחתונה בצורות
את טרנד המגנטים לאירועים כנראה שכולכם מכירים כבר. סביר להניח שיש לכם כבר אוסף מכובד ומרגש של מגנטים מאירועים שונים, אך גם הכוכבת הבלתי מעורערת זקוקה לחידושים על מנת להישאר במרכז העניינים ובעקבות כך הגיעו לעולם האירועים- מגנטים לאירועים מיוחדים בצורות.

בשונה מהמגנטים הרגילים, המגנטים בצורות מיוצרים בעזרת טכנולוגיות מתקדמות של לייזר וסובלימציה. תהליך החיתוך נעשה באמצעות מכונת לייזר משוכללת אשר מסוגלת לחתוך חומרים שונים בצורה מדויקת. בעזרת חיתוכי הלייזר תוכלו להביא לאירוע שלכם מגנטים בכל צורה שתרצו, דבר אשר ייחד את האירוע שלכם ויוציא את האורחים עם מגנטים מיוחדים.

יתרון נוסף של המגנטים בצורות הוא איכות ההדפסה הבלתי מתפשרת. טכנולוגיית הסובלימציה מאפשרת להעביר לעץ המיוחד את התמונות בצורה איכותית מאוד. העברת התמונה מתבצעת ע"י כבישה בחום ובלחץ גבוהים מאוד.

בלונים לחתונה
בלונים לחתונה , האטרקציה הכוכבת ששולטת ברחבת הריקודים. אם חשבתם כיצד לייחד את רחבת הריקודים בחתונה שלכם ולהביא משהו חדשני, שמח ואחר כדי שתחשבו על הזמנת אמן בלונים אשר ידהים את האורחים שלכם עם עבודותיו ויתאים לכל אורח ואורחת בלון מיוחד.

תליונים לרכב

אם בא לכם לקשט את הרכבים של האורחים עם מזכרות מהחתונה שלכם, תשמחו להכיר את האטרקציה שדואגת להוציא את כל האורחים עם תליונים מיוחדים לרכב. התליונים עשויים מעץ סובלימציה איכותי, בדיוק כמו המגנטים מעץ ומחזיקי המפתחות.

התליונים המיוחדים מעוצבים במיוחד בשביל האירוע שלכם. ניתן להוסיף כיתוב חופשי בעיצוב ולבחור בכל צורה שרק תרצו לתליון.

הדפסה על כוסות

חשבתם לעצמכם איך זה יהיה לפתוח את הבוקר עם כוס קפה שתזכיר לכולם רגעים מרגשים ויפים מהחתונה שלכם? אם המחשבה הזאת קורצת לכם, תדעו שהיא ניתנת למימוש! בעזרת טכנולוגיית הדפסה מתקדמת תוכלו להוציא כל אורח מהחתונה שלכם עם ספל מרגש לקפה של הבוקר.