על תהליך ארגון והפקת חתונה – בחירת קייטרינג ואטרקציות

24/4/2016

תהליך ארגון והפקת חתונה הוא תהליך שקשה מאוד לעבור אותו לבד. כאשר אנחנו מארגנים ביחד עם בן או בת הזוג שלנו את אירוע החתונה שלנו חשוב שנשים לב למספר פרטים חשובים שמהווים חלק מרכזי מהאירוע החל מבחירת צלם מגנטים אמין ועד לבחירת אולם אירועים אשר מתאים לצרכים ולקונספט האירוע. החלקים הכי מרכזיים בארגון של כל חתונה הוא בחירה של העונה והיום בו האירוע ייערך. עוד חשוב לבחור את האולם בו נערוך את האירוע וגם את המתכונת והאופי של האירוע (האם אנחנו רוצים חתונה קטנה או חתונה גדולה רבת משתתפים).

לאחר שנבחר מתי אנחנו רוצים לערוך את האירוע ואיפה אנחנו רוצים לערוך אותו וגם כמה משתתפים יהיו בו אנחנו צריכים לבחור איזה קייטרינג נגיש לאורחים. בחירה מוצלחת לקייטרינג לאירוע היא בחירה של קייטרינג אסאדו כשר לחתונה – קייטרינג טעים, עסיסי וטרי.

איזה דברים יש להכין חתונה מבחינת אטרקציות לחתונה?

מבחינת האטרקציות שחשוב להכין לחתונה חשוב להשקיע קודם כל בסוג הקייטרינג שיהיה באירוע. בחתונות רבות האטרקציה הכי גדולה לה כל האורחים מצפים היא סוג הכיבוד שיוגש להם. קייטרינג אסאדו כשר לחתונה יכול לאפשר לנו ליהנות יותר באירוע שלנו ביחד עם כל האורחים שהזמנו אליה. לאחר שנשקיע באטרקציה המרכזית באירוע – הקייטרינג, נוכל להתפנות להשקיע גם בבחירה של אטרקציות נוספות. אנחנו יכולים לבחור שבאירוע שלנו יהיו אטרקציות נוספות כמו צילום על גבי מגנטים של האורחים, מכונת עשן, עמדות מולטימדיה, שולחנות משחק, בר מתוקים ועוד.

למה חשוב לשים לב בעת בחירת קייטרינג לחתונה?

בעת בחירת קייטרינג לאירוע החתונה שלנו חשוב שנשים לב למנות השונות בתפריט. חשוב שנבחר לחתונה שלנו תפריט שאנחנו אוהבים את כל אם לא את רוב המנות בו. עוד חשוב לשים לב לבחור קייטרינג שהוא טרי ושהוא כשר. ככל שאיכות הקייטרינג באירוע תהיה טובה יותר כך האירוע שלנו יוכל להיות איכותי ויותר מהנה. חשוב לשים לב גם מה מחיר כל מנה באירוע וגם מה אנחנו יכולים להוסיף תמורת תשלום נוסף למחיר התחלתי זה. בדרך כלל לאירועים כמו חתונות נהוג ומומלץ לבחור קייטרינג בשרי שכולל מנות בשר איכותי כמו קייטרינג אסאדו כשר לחתונה. פחות שכיח למצוא בחתונות קייטרינג חלבי או טבעוני. לצד הבחירה של המנות העיקריות שיהיו באירוע שלנו אנחנו צריכים לשים לב שיהיה גם מגוון של תוספות חמות וסלטים בתפריט. ככל שיהיו יותר תוספות כך איכות הקייטרינג תהיה טובה יותר והאירוע יוכתר כאירוע יוקרתי ומוצלח.