5 דברים חשובים בבחירת מזכרות לחתונה

26/6/2016

נמצאים בתהליכי הפקת החתונה שלכם? הגיע הזמן לבחור מתנות לאורחים היקרים? הכנו עבורכם כמה כללים לבחירה נכונה שתוציא גם אתכם וגם את האורחים שלכם מרוצים.

מזכרת פרקטית ושימושית

כאשר בוחרים מזכרות לחתונה חשוב להבין את מטרת המזכרות- להזכיר לאורחים את החתונה שלכם, להוציא אותם מרוצים ונלהבים ולהכיר להם תודה על כך שפינו מזמנם ובאו לשמח אתכם. לכן, חשוב לבחור במתנה שימושית ומרגשת בעלת כיתוב שיזכיר לאורחים את החתונה המושלמת שלכם, הימנעו מהזמנת מזכרות חסרות ערך עבורכם ועבור האורחים שלכם, חבל על לבזבז סתם כסף שלא ישרת את המטרה.

מזכרות לחתונה עם תמונות

כיום בעולם האירועים קיימות אטרקציות רבות אשר מטרתן להוציא את כל האורחים עם מזכרות מיוחדות עם תמונות, בדומה לאטרקציית המגנטים לאירועים. למזכרות עם תמונות ערך מוסף בעייני האורחים, התמונות אשר מודפסות על גבי המזכרות מרגשות אותם ונותנות למזכרות ייחודיות וקירבה רגשית. דוגמה טובה למזכרות מיוחדות עם תמונה הם מחזיקי מפתחות לאירועים, אטרקציה נפלאה שמצליחה לרגש אורחים בכל הגילאים. מחזיקי המפתחות לאירועים הם רק דוגמא אחת מיני רבות, כיום הטכנולוגיה החדישה מאפשרת להדפיס תמונות על שלל מוצרים כך תוכלו להביא מזכרות מיוחדות לחתונה כגון: כוסות וספלים מיוחדים, כריות, שעונים, מגנטים בצורות ועוד..

הביאו מזכרות איכותיות

כאשר אתם עומדים בפני רכישת המזכרות, וודאו שהמזכרות בעלי אורך חיים ארוך. אל תתפשרו על איכות המזכרות, המזכרת מייצגת את האירוע שלכם, ולאחר האירוע מלבד החוויות המזכרות והתמונות הן הדבר היחיד שיישאר.

רכשו מספר מספק של מזכרות

אם החלטתם לרכוש מזכרת מוכנה טרם האירוע, וודאו שרכשתם מספיק בשביל כל האורחים. אך בחרתם במזכרות שתהליך הייצור שלהם מתקיים באירוע עצמו (מזכרות עם תמונה) רכשו חבילת מזכרות אשר מתאימה לגודל החתונה שלכם. לאירועים גדולים מומלץ לרכוש חבילת מזכרות ללא הגבלה. לעומת זאת באירועים קטנים תוכלו לחסוך עלויות ע"י הגבלת כמות המזכרות שיחולקו באירוע שלכם.

אל תחרגו מהתקציב

בחרו מזכרות שמתאימות לתקציב שלכם. ניתן למצוא כיום מזכרות בכל טווחי המחירים שעומדות בקרטריוניים  שצויינו. בחירת מזכרת מיוחדת ומרגשת לא מחייבת בעלויות גבוהות! ערכו סקר שוק בקרו באתרים האינטרנטיים המצעים מזכרות לחתונה ותופתעו לגלות עד כמה עולם האירועים רחב ומספק. ניתן למצוא חנויות אינטרנטיות ע"י חיפוש פשוט בגוגל הכולל את הביטוי: מזכרות לחתונה.