כך תחגגו לילד יום הולדת שנה מהסרטים

10/8/2016

פתגם סיני עתיק אומר שאפילו המסע הארוך ביותר מתחיל בצעד אחד. יום ההולדת הראשון של הילד שלכם הוא הצעד הזה: אחד הרגעים החשובים ביותר עבורכם וגם עבורו. יום ההולדת הראשון הוא אבן דרך בחייו של הילד. לכן, הדרך שבה תחגגו אתו היא משמעותית מאוד. הנה כמה טיפים שיהפכו את המסיבה הראשונה שלו לחוויה שלא תשכחו.

העיצוב

היום כולם יודעים – כשאתם רוצים לקנות דירה, יש שלושה חוקים מרכזיים: מיקום, מיקום, מיקום. אותו הכלל תופס גם לגבי ימי הולדת: עיצוב, עיצוב, עיצוב. כדי להפוך את המסיבה שלכם לבלתי נשכחת, היא גם צריכה להיראות כזו – השקיעו בבלונים, בשלטים ובתלבושות שלכם, והיו צבעוניים ובולטים. חשבו אילו אביזרים אתם יכולים להוסיף על מנת לקשט את המסיבה: פרחים, דגלים, שרשראות וכיוצא באלה. בעוד כמה שנים אתם תרצו לחזור ולהתבונן עם הילד בתמונות מהאירוע, והדבר הראשון שתשימו לב אליו הוא הקישוטים והצבעים. העיצוב הוא חלק בלתי נפרד מיצירת מסיבה מהסרטים.

המתנות

לפעמים קשה לבחור מתנה לילדים קטנים, אבל חשוב שתדעו שאין צורך לקנות מתנות גדולות ומוגזמות, ושתוכלו לבחור מתנות יפות גם בלי לשבור תכנית חיסכון. חפשו מתנות מיוחדות לגיל שנה , כמו ספר ילדים עם השם של הילד עליו או יומן לתיעוד השנה הראשונה בחייו, באמצעותו תתעדו את כל הזיכרונות והרגעים המתוקים. עם המתנה הזו, הילד שלכם יודה לכם בעוד כמה שנים על שתיעדתם את כל הרגעים המשמעותיים. מחשבה יצירתית תמיד תעזור לכם לפנק את הילדים כמה שיותר.
בנוסף לכך תוכלו להזמין למסיבה צלם מחזיקי מפתחות אשר יצלם את האורחים ויחלק לכל המשתתפים מחזיקי מפתחות עם תמונה מהאירוע.

הכיבוד

אחד המאפיינים של מסיבה טובה הוא הכיבוד המושקע והמגוון . אם כך, השקיעו בכיבוד – חטיפים מתוקים, חטיפים מלוחים, שתייה מוגזת, שתייה מתוקה – ככל שהמבחר גדול יותר, כן ייטב. וודאו שאתם מארגנים את כל הכיבוד על שולחן גדול ומעוצב, השקיעו במפה צבעונית ומיוחדת וסדרו את הכל בצורה מושכת ויפה לעין. הביאו כוסות שתייה עם דמויות שילדים אוהבים, מפיות עם איורים משובבי נפש וצלחות גדולות ומעוצבות. הכי חשובה היא, כמובן, העוגה. אין צורך לטרוח במשך שעות ולהכין עוגה, כיוון שהיום תוכלו לקנות עוגות מרהיבות ומרשימות במחירים שווים לכל כיס.

ארגון של יום ההולדת הראשון איננו משימה קלה. הוא כרוך בהרבה לחץ וציפיות, אבל בסופו של דבר – הכי חשוב להראות לילד את האהבה שלכם ואת מסירותכם. עשו את זה, ומובטחת לכם מסיבת יום הולדת שתזכרו עוד שנים רבות.