הפקת מסיבת יום הולדת שלא תשכח

29/8/2016

יום הולדת כבר מזמן לא חג של ילדים בלבד. מבוגרים רבים בכל הגילאים שואפים ליצור לעצמם חגיגה מהסרטים. יש שיגידו שהדבר נעשה על מנת להמתיק את הגלולה המרה שבהבנה שעוד שנה חלפה לה, אך תמיד אפשר וכדאי להתמקד דווקא בדברים החיוביים ולהדגיש את הטוב. לכן, כדאי להפיק יום הולדת שיזכיר למה החיים שלכם נהדרים ולא מכל סיבה אחרת.

מה דרוש להפקת מסיבה איכותית וייחודית?

תחום האירועים של כיום מלא היצע רחב ביותר של הפעלות מכל הסוגים והמינים, ויש שיגידו שהמבחר הזה יוצר דרישות גבוהות מדי שאף אדם לא יכול לעמוד בהן. אך בפועל, המגוון הרחב פועל אך ורק לטובת האנשים, משום שתמיד אפשר להתמקד על השירות שהכי "מדבר" אליכם ואל האנשים שתזמינו לאירוע, ולפיכך תוכלו ליצור את האווירה הדרושה בקלות ובמהירות. לדוגמא, אפשר להגשים חלום או לתקן חוויית ילדות באמצעות הזמנת קוסם ליום הולדת.

קוסם ליום הולדת – למי זה מתאים?

יש שיחשבו שלהזמין קוסם ליום הולדת זוהי טעות, משום שלכאורה מדובר באטרקציה שיכולה להלהיב אך ורק ילדים, אך מדובר בגישה מוטעה. הרי קוסמים וקסמים היוו אטרקציה עבור אנשים בכל הגילאים עוד מלפני מאות שנים רבות, ואם נהיה כנים עם עצמנו – אין חדש תחת השמש, וכל מה שהלהיב את האדם פעם, הן בילדות והן לפני כמה דורות, עדיים מלהיב באותה המידה גם היום, בעיקר אם מבוצע כיאות. כך, גם קוסם יכול להיות האטרקציה המושלמת לימי הולדת של אנשים בכל גיל.

מה הדרישות מקוסם כיום?

עם כל ההבנה שקסמים הם חלק מהתרבות האנושית מזה שנים רבות, הקוסם בזמננו נדרש להראות מיומנויות הרבה יותר גבוהות בכדי להרשים את הקהל שלו. אלחנן בר הבין זאת כבר בתחילת הקריירה, לכן השקיע את מיטב  שנותיו ללימודים מעמיקים בבתי הספר המובילים לקסמים בעולם, וכיום הוא שמח לחלוק את המיומנות שלו עם כל האנשים בישראל. באמצעות שיתוף פעולה עם הגורמים האחראים להפקת יום ההולדת, אלחנן בר מתכנן את הקסמים שהכי ירשימו את בעל או בעלת השמחה ואת כל האורחים.

אלמנטים חשובים נוספים של הפקת יום הולדת

על מנת שהאירוע יעבור על מי מנוחות ויהיה מרשים בצורה הייחודית ביותר עבור האורחים, חשוב מאוד לתכנן את לוח הזמנים, מתי עולה הקוסם, מתי מביאים את העוגה ומתי מחלקים את המזכרות מהאירוע (מגנטים, מגנטי פולארויד, חמסות עם תמונה לאוטו, מחזיקי מפתחות עם תמונה ועוד) – כמובן שאת המתנות יש לעצב ולהזמין מראש, בכדי שכל מה שיהיה צריך הוא להוסיף את התמונה או ההדפס – וזהו!