אנחנו רוצים שהאורחים שלנו יקבלו מגנטים לאירועים, אבל מתחשק לנו להביא משהו מיוחד, האם יש לכם מגנטים מיוחדים ומקוריים לאירועים?

8/4/2016

אם אתם מחפשים ייחודיות, הגעתם למקום הנכון!

פלא קט הנה חברה השואפת לייחודיות מוצריה בכל מוצר באשר הוא. אנו מאמינים שהמגע האישי ששלכם צריך לבוא לידי ביטוי במתנה שהאהובים שלכם יקבלו, אי לכך חיפשנו עבורכם פתרון ייחודי לשחיכות הגדולה של אטרקציית המגנטים לאירועים, נחשו מה? מצאנו גם!
אנו בפלא קט מציעים לכם להביא מגנטים לאירועים ייחודיים מגנטים לאירועים שיבלטו בין כל שאר המגנטים של האורחים שלכם, מדובר במגנטים באיכות הטובה ביותר כיום, מגנטים המיוצרים ע"י תהליך כימי הנקרא סובלימציה. הפתרון שלנו עבורים הוא מגנטים לאירועים בצורות, כן כן, מגנטים לאירועים בכל צורה שתבחרו! המגנטים עשויים מעץ איכותי שעל גביו מודפסת תמונה בתהליך טכנולוגי חדשני.
בדרך זו תוכלו להביא לידי ביטוי את המגע שלכם, ולא להיות כמו כלום. ניתן לעצב למגנטים גפיקות מיוחדות עם ברכת הבית, ברכת הדרך ובעצם כל כיתוב שתבחרו.

דרך נוספת שתוכלו להביא ייחודיות היא באמצעות מגנטים פולארויד לאירועים. מגנטים פולארויד הינם מגנטים בצורת תמונות הפולארויד אשר היו נפוצות מאוד בעבר. המגנטים הללו משדרים קלאסיות ואותנטיות, דרך מרשימה מאוד להכיר תודה לאורחים. מגנטים אלו אינם עשויים מעץ אלא עשויים מדף פוטו איכותי ביותר המיועד להדפסת תמונות. המגנטים מודפסים באמצעות מדפסת מיוחדת ומשוכללת המבטיחה הדפסת תמונה באיכות הגבוה ביותר.

את המגנטים תוכלו לשלב עם אטרקציות נוספות אשר יכולות לשמש מזכרות לחתונה ולכל אירוע אחר.. בין המזכרות שלנו תוכלו למצוא: תליונים לרכב עם תמונות האורחים, מחזיקי מפתחות לאירועים בכל הצורות, ספרי תהילים מיוחדים ועוד...