איזה סוגי צלמים צריכים להיות באירוע שלי?

3/5/2016
שירותים נוספים של צלמים
היום לבחור צלם מגנטים או בכלל צלמים לאירוע אין פירושו לבחור רק אדם שיבוא ויצלם האירוע. צלמים היום צריכים להיות בעלי מקצוע מתוחכמים יותר ומאפשרים יותר מבחינה הצרכים שצריך למלא עבור כל לקוח. בימים עברו צלמים היום באים עם מצלמות, מצלמים ומפתחים. מעבר לכך לא היה צורך או יכולת לעשות משהו מיוחד. כיום זה שונה לחלוטין.
צלמים היום חייבים לספק את כל הצרכים האפשריים שהם יכולים במסגרת העבודה שלהם בתחום. כל צלם צריך להציע מגוון שירותים על מנת שיוכל להיות בעל מקצוע רלוונטי לתחום שבו הוא רוצה לעבוד. לשם כך יש בכל תקופה עוד ועוד מהלכים שמצלמים מבצעים כדי לעמוד בקצב ההתפתחות של תחום האירועים הכללי.
עריכת סרטים מגוונת
מי שהיה רוצה סרט שמתעד את האירוע שלו היה שוכר צלם שידע לבצע עריכת וידיאו בסיסית ופשוטה יחסית. היום מדובר על הרחבה מאוד מאסיבית של התחום וכשמחפשים צלמים חייבים לדעת שזה הנבחר יוכל לערוך את הסרט באופן ספציפי. עריכת סרטים של אירוע יכולה להתבצע בכמה דרכים עבור לקוחות שונים.
בכל החתונות הגדולות לא מפספסים את השכרת מסכים זהו חלק שללא ספק מוסיף רבות לאירוע
יש לקוחות שירצו עריכת סרט של האירוע בסגנון דוקומנטארי יותר לעומת לקוחות אחרים שירצו דווקא עריכה מגמתית ואז הצלמים צריכים להיות גם בעלי ידע והבנה בבימוי באופן כזה או אחר. חתני וכלות שמחה נורא אוהבים להיראות ולהרגיש בסרט ולכן הדרישה הבסיסית מצלמים היא להיות יצירתיים בכל הנוגע לעריכה.
איפור וצילום
אין שום עניין בצילום חד מימדי מבחינת הכיוון שאליו מושכים צלמים מסורתיים. היום צלמים צריכים להיות בולטים מאוד בשירותים הנוספים שהם נותנים ללקוחות שלהם. אחת הדוגמאות באה לידי ביטוי בטרנד מאוד בולט ופופולארי. מדובר בצילום על גבי מגנטים. אנשים נורא אוהבים מגנטים שיוכלו לדביק על המקררים בבית.
ישנם צלמים שתחום התמחותם הוא דווקא לצלם את האירוע ולהדפיס את התמונות בכמה דקות על מגנטים שהמוזמנים יכולים לקחת איתם בחזרה הביתה ולהדביק על המקרר. כל צלם שמציע גם את השירות של צילום מגנטים איכותיים לאירועים בעצם מאפשר ללקוחות שלו לתעד את האירוע באופן יותר מעניין. אין ספק שתחום הצילום תמיד יתפתח לכיוונים מעניינים.