שלום רב, האם יש לכם המלצה למזכרת מיוחדת לחתונה שלנו שתביא שוואו מיוחד?

30/6/2016

בוודאי, ההתמחות שלנו היא ייצור מזכרות מיוחדות למגוון אירועים ובינהם גם לאירועי חתונות!

שלום לכם ומזל טוב! התשובה היא שלנו היא חד משמעית- כן, יש לנו הצעות רבות בשבילכם: מזכרות מיוחדות לחתונה , מזכרות מיוחדות, מזכרות מלהיבות ועוד.. את המזכרות שיוחלוקו לאורחים בחתונה שלכם אתם צריכים לבחור אך אנחנו בהחלט נשמח לסייע ולהציע לכם הצעות מיוחדות.

תליון לרכב עם הדפסה תמונה של האורחים מוולים באירוע

מזכרת מיוחדת לאוטו המשלוות תמונות חיות מהאירוע עצמו, מזכרת מרגשת ומלהיבה שלא ניתן למצוא בכל האירועים, למשקיענים בלבד! המזכרת זוכה לביקורות מעולות מקהל האורחים בכל הגילאים, ניתן להוסיף על התליון לרכב כיתוב לפי רצון חופשי, ניתן להוסיף תפילות, איחולים, תודות ועוד.
המזכרות מיוצרות באירוע עצמו ע"י צוות המתמחה בייצור מזכרות סובלימציה לאירועים. ניתן לבחור כל צורה לתליון: חמסות, לבבות, מלבנים ועוד. התליון עשוי מעץ איכותי!
תליון לרכב עם תמונה מאירוע- מזכרת מחתונה

מחזיקי מפתחות עם תמונה

בדיוק מאותו עץ ניתן להזמין מזכרות מיוחדות לא פחות לאירועים: מחזיקי מפתחות עם תמונה . בדומה לתליון של הרכב יקבלו האורחים מזכרת סובלימציה איכותית רק שבמקום מזכרת לאוטו, יקבלו האורחים מזכרת למחזיק המפתחות שלהם, מזכרת שתלווה אותם לאורך כל היום! גם כאן ניתן לכתוב כיתוב ככל שרוצים וגם כאן ניתן לדרוש כל צורה שרק רוצים!
מחזיקי מפתחות עם תמונה לאירועים, מזכרת מרגשת לחתונות, בר מצוות ועוד

תהלים מיוחדים עם הדפסה

מזכרת שמתהימה לקהל המאמין. ספרי תהילים בתוך קופסת עץ המשמשים כמחזיק מפתחות. ספרי התהלים מוכנים לתוך קופסת עץ מיוחדת ומעוצבת, קופסא אשר שומרת על ספר התהלים הקדוש. על הקופסא הקטנה ניתן להוסיף כיתוב ותמונה אישית בעיצוב מיוחד. את התהילים ניתן לשים על מחזיק המפתחות\ באוטו\ במשרד\ בבית ועוד. מזכרת מיוחדות ומרגשת במינה!
מזכרות מיוחדות לחתונה במחירים זולים