איך נוודא שלצלם המגנטים באירוע שלנו יהיה נוכחות מורגשת?

30/7/2016

המחיר זה לא הכל

זוגות רבים בוחרים לחסוך במקומות הלא נכונים כדגומה- צלם המגנטים באירוע. זוגות רבים מנסים לחסוך ונופלים למלכודות של צלמים זולים ולא מקצועיים שנעלמים באירוע ולא נותנים את התפוקה המבוקשת, דבר אשר יוצר ביזבוז גדול של כסף שהושקע- למרות המחיר הזול.
לכן כאשר אתם מזמנים את אטרקציית המגנטים לאירועים אל תסתכלו רק על המחיר, כמובן שתסתכלו על המחיר אבל לא רק עליו.

כאשר בוחרים צלם מגנטים יש לוודא פרמטרים רבים ולסכם איתו פרטים קטנים וגדולים. לעיטים פרטים שנראים לכם, חוגגי השמחות קטנים עשויים להיות גדולים ומשמעותיים.

הפרטים שיש לשים עליהם דגש כאשר מזמינים צלם מגנטים ורוצים שתהייה לו נוכחות מורגשת באירוע ושהוא לא יעלם לשעות:

• לפחות שני אנשי צוות: צלם ואיש פיתוח
    • איש צוות אחד שגם מצלם וגם עוסק בתהליך הפיתוח יביא לידי כמות מגנטים קטנה שתצא באירוע. דבר זה יגרום לאורחים רבים שלא יקבלו את תמונת המגנט שלהם. כאשר מזמינים חבילת מגנטים לאירועים ללא הגבלה או כל חבילה אחרת חשוב לוודא שיש כוח עבודה אשר מסוגל לספק את כמות המגנטים ולהוציא אותם באיכות ראויה. אנחנו לא נרצה שבאירוע שלנו (אירוע בסדר גודל של כ- 500 אורחים לדוגמה) יצאו רק 150 מגנטים. בנוסף כאשר כל העבודה מוטלת על אדם אחד הוא אינו יכול לשים לב לפרטים הקטנים כמו חיתוך מדויק, ניילון טוב וצילום יפה וסבלני.
  • על צלם המגנטים להגיע כרבע שעה לפני תחילת האירוע לפחות! להתמקם ולחבר את כל הציוד.
  • צוות צילום המגנטים חייב להגיע עם ציוד גיבוי. באירוע אין זמן לבעיות ולכן לכל ציוד שמתקלקל חייב להיות גיבוי על מנת לחסוך זמן מיותר.
  • סכמו עם צוות המגנטים על כמות המגנטים שתצא.
  • בררו אודות החברה אותה אתם מזמינים להפיק את המגנטים באירוע שלכם. שאלו ביקורות וחפשו באינטרנט. המנעו לעבוד עם חברות שצלם המגנטים שלהם נעלם לזמנים ארוכים ושהיה קשה למצוא אותו.