נמאס לנו מאולמות אירועים, מתחשק לנו חתונה באווירה אחרת.. על מה אתם ממליצים?

7/9/2016

השכרת וילה לאירועים – שדרוג אמיתי

כל מי שנדרש לתכנן אי פעם אירוע, ואין זה משנה אם מדובר באירוע עסקי או פרטי, בחתונה או במסיבת יום הולדת גרנדיוזית במיוחד, יודע כמה אתגרים נלווים למלאכת הארגון. האתגר המשמעותי ביותר הוא ככל הנראה אתגר המקוריות, וכל ניסיון לעשות משהו קצת שונה נראה כמעט בלתי אפשרי. עם זאת, בעת האחרונה הולכת וגוברת הפופולאריות של אפשרות חדשה ומסקרנת במיוחד, שמאפשרת לגוון, לשנות ולהכניס זווית אישית וייחודית לכל אירוע – השכרת וילה לאירועים. הסיבות לפופולאריות של הווילות המושכרות רבות ומגוונות, ורגע לפני שניתן לכם טיפים לבחירת וילה אידאלית עבורכם, בואו נכיר את היתרונות המשמעותיים של הווילות.

תפאורה מותאמת אישית

השכרת וילה היא פתרון אטרקטיבי מאוד עבור כל מי שמעוניין להפיק אירוע באווירה קצת  אחרת, הרחק מהשגרה של אולמות וגני אירועים שנראים לעיתים זהים למדי. את הווילה המושכרת תוכלו לעצב כאוות נפשכם, לקבוע את סידורי הפרחים, את מיקום שולחנות האוכל ואת אזור קבלת הפנים. תוכלו להכניס אלמנטים מלהיבים שיהפכו את המקום לקסום במיוחד או לתכנן רחבת ריקודים קצת אחרת. למעשה, השכרת וילה לאירועים היא בעיקר דרך טובה להבטיח לכם הרבה יותר חופש פעולה. בנוסף, זהו מיקום מושלם לחתונה אינטימית יותר, עם חברים טובים ובני משפחה קרובים, בוודאי אם תרצו להפוך את האירוע שלכם לחוויה מיוחדת במינה ולהציע לאורחים החשובים שלכם מקום נעים לישון בו, ואם תבחרו בווילה עם פינוקים נוספים כמו בריכה פרטית או מגרש טניס,  למשל, תספקו לחברים ולבני הדודים אטרקציות מהנות גם ליום האירוע – וגם ליום שאחרי. את האירוע תוכלו לתעד עם צלמים שיחלקו מזכרות לאורחים כמו מגנטים לאירועים, מחזיקי מפתחות ועוד שלל מזכרות מיוחדות לחתונה שכל אורח ישמח לקבל.

הבחירה הנכונה

כדי שתהיו בטוחים שאתם שוכרים וילה שמתאימים לצרכים האישיים שלכם, חשוב שתהיו כמה שיותר מדויקים מבעוד מועד. ודאו שאתם יודעים מה מספר המוזמנים המדויק שלכם, והקפידו לבחור וילה שתוכל לארח את האורחים בצורה נכונה, עם צפיפות מינימלית ובהרבה הנאה. אם תרצו להציע להם גם פתרונות לינה כדאי שתוודאו מצד אחד שיש בווילה המיועדת מספר מתאים של חדרים ושל חדרי אמבטיה, וכן שהחדרים מסודרים ומאובזרים. זוגות רבים עשויים לבחור לפנק את החברים ואת בני המשפחה ולהשאיר בחדרים בקבוק יין עם מיתוג אישי, חבילת שוקולדים או אביזרי מסיבה שיוכלו לשמש אותם גם באירוע עצמו, וזוהי דרך מעולה להכניס את כולם לאווירה מבעוד מועד. בנוסף, אל תשכחו לקבוע לעצמכם תקציב מראש, כדי שתוכלו לחרוג כמה שפחות – וליהנות כמה שיותר!