כיצד להפיק אירוע חתונה קטן?

18/9/2016

אירוע חתונה קטנה

אירועי חתונה מסוימים נערכים ללא נוכחות מאסיבית של אורחים ושל מוזמנים. יותר ויותר אנשים מגלים את הקסם המיוחד שניתן למצוא אך ורק באירוע כמו חתונה קטנה. חשוב לשים לב שתכנון של אירוע מסוג זה איננו בהכרח דבר קל, אבל יש לכך צדדים חיוביים ומיוחדים.

מקום לאירועים אינטימיים

אי אפשר לערוך חתונות קטנות באולמות או בגני אירועים שנועדו מעצם טבעם לאירועים גדולים והמוניים. חשוב שהמקום יהיה מיועד לאירועים קטנים, הן מבחינת האווירה והן מבחינת העיצוב. זה חייב להיות מקום שמתאים לאירועים אינטימיים, אך באופן שלא ייצור אצלכם ואצל אורחיכם תחושה של התפשרות.

מקום שיתאים לחתונה קטנה צריך להיות מעוצב באופן קפדני: תשומת לב צריכה להינתן לכל הפרטים ממש כמו במקום גדול. השולחנות צריכים להיות מעוצבים ומקושטים, התאורה צריכה להחמיא, האטרקציות השונות צריכות לשפר את מהלך האירוע ולשמח את בני הזוג ואת האורחים.

נהנים יותר וחוסכים יותר

ההחלטה לקיים חתונה קטנה נובעת לעיתים משיקולים פרקטיים ולעיתים בשל שורה של אילוצים. על כל פנים, ניתן לארגן את החתונה בצורה כזאת שההנאה תהיה שלמה, ובמקביל ניתן גם לחסוך לא מעט כסף.

כאשר עורכים חתונות קטנות, אין צורך להתפשר בהזמנת האורחים, אין צורך להחליט על הזמנה של כל מי שמכירים, אפילו היכרות שטחית. בחתונות כאלו מזמינים רק את האנשים היקרים באמת ורק את אלה שכיף לבלות איתם, לשמוח איתם, לחגוג איתם. באירועים כאלה האורחים חוגגים מכל הלב – ומרגישים את זה.

בנוסף, העלות של כל מרכיבי החתונה נמוכה יותר, בדרך כלל. לא פחות חשוב – כאשר מגיעים האנשים הקרובים באמת לשמוח בשמחת בני הזוג, הרי שהללו יעניקו את מתנת השיק המקובלת בנדיבות אמיתית, מכל הלב.

עוזרים לכם בתכנון

יש הסבורים בטעות שחתונה קטנה קל מאוד לארגן. אמנם נכון שיש פחות אורחים, אבל כל הסידורים שלפני האירוע דומים למדי. אמנם שולחים פחות הזמנות, אבל צריך להכין שמלה ובגדים, צריך לבחור את המקום המתאים, לחשוב על אטרקציה נחמדה, לקבוע תאריך, להחליט מי יהיו המוזמנים, איזה צלם מגנטים לאירועים להזמין וכיוצא באלה.

כאשר מחפשים מקום שיתאים לחתונה קטנה כדאי לבחור מקום שמסייע בארגון ובתכנון במקצועיות ובאדיבות. כאשר מנהל המקום או מנהל האירועים עושה את עבודתו נאמנה, זה חוסך הרבה מאוד טרחה מבני הזוג והופך את הערב הגדול לאירוע מיוחד באמת. באמצעות תכנון ואווירה, תפריט מתאים וקבלת פנים מיוחדת, האירוע הופך לייחודי מאוד, נעים ובהחלט שונה מעוד חתונה שגרתית: זהו אירוע מוצלח באווירה קסומה, שייזכר לשנים ארוכות.