אטרקציות לאירועים- לכסף שלכם מגיע תמורה

בשוק האירועים קיימות מספר רב של אטרקציות, חלקן יקרות, חלקן זולות, חלקן כפיות ויפות חלקן מרשימות.

במאמר נעשה סדר בכל העולם הגדול הזה של האטרקציות לאירועים.

סוג ראשון של אטרקציות לאירועים- זמרים\להקות

אטרקציה זו יפה, מרשימה ומראה לאורחים שהשקעתם. אירועים עם להקות וזמרים מפורסמים מפתחות ציפייה והתרגשות בקרב קהל האורחים שלנו.

העלויות של אטרקציה מסוג זה בדרך כלל יקרות יותר. המחיר הגבוה של אטרקציות מסוג זה, גורם לחוסר נגישות לציבור הרחב. מי שבכל זאת מתעקש להביא זמר או להקה לאירוע שלו המתקיים במקום כמו, גן אירועים ביפו או בכל מקום אחר, תמיד יכול לקחת זמרים טובים ומוכשרים אך לא מפורסמים, הדבר יוזיל משמעותית את עלויות האטרקציה. כמובן שיש לברר את מי מזמינים ולבקש סרטונים מאירועים קודמים על מנת למנוע אכזבות אך מנסיוני גם זמרים לא מפורסמים יודעים לעשות שמח, ולפעמים אף יותר.

סוג שני של אטרקציות לאירועים - מתנות ומזכרות עם תמונה והקדשה אישית

אטרקציות מסוג זה מרשימות ומרגשות, הן קיימת בכל טווחי המחירים. אטרקציות אלה מבוקשות מאוד ונמצאות כיום במעט בכל אירוע. הן מרגשות את האורחים בגלל התמונות המרגשות המודפסות על המזכרות.

ההדפסה של התמונה מייחדת את המזכרת וגורמת לה היות בעלת ערך ריגשי גבוה, תהיו בטוחים שמזכרת שכזאת אינה נזרקת.

אטרקציה נפוצה ממשפחה זו היא אטרקציית, מגנטים לאירועים:

אטרקציה נפלאה ושכיחה מאוד. במסגרת האטרקציה יסתובב צלם מגנטים ויצלם את האורחים שלכם. הצוות יפיק עבור האורחים שלכם מגנטים מרגשים עם התמונות שלהם.

אטרקציה זו הנה אטרקציה יחסית זולה ביחס לשאר האטרקציות המוצעות.

בגלל השכיחות של אטרקציית המגנטים לאירועים, אנשים רבים מעדיפים לגוון ורענן.
בפני אנשים אלה עומדות האפשרויות הבאות:

מחזיקי מפתחות לאירועים: אטרקציה יחסית חדשה בעולם האירועים, אטרקציה שפרצה בעוצמה ותופסת תאוצה. מחזיקי המפתחות לאירועים המיוצרים ע"י חיתוכי לייזר מיוצרים מעץ איכותי בעל ברק. ניתן לבקש מצוות האטרקציה כל צורה שאתם רוצים בכל גודל. אטרקציה זו אינה יקרה מידי וגם היא נגישה למספר רב של אנשים. מחזיקי מפתחות לאירועים מרגשים אנשים בכל הילדים מילדים ועד זקנים! האטרקציה הזאת מוציאה מאנשים התלהבות ורצון להצטלם.

תהלים לאירועים עם תמונה:אטרקציה מרגשת ומרשימה אשר מוזמנת לפני תחילת האירוע. במסגרת האטרקציה יחולקו לאורחים שלכם ספר תהלים אשר נמצא בתוך כיסוי שהוא בעצם מחזיק מפתחות שעליו מודפסת הדפסה בעיצוב מיוחד שיוכן עבורכם! ניתן לשלב על הכיסוי של הספר תהלים כיתוב ותמונה של חוגגי השמחה. בגלל מורכבות הייצור לא ניתן לייצר את התהלים באירוע עצמו ולכן אין אפשרות להדפיס את תמונות האורחים על מזכרת זו. אך ישנם אנשים שהאטרקציה הזו תרגש אותם לא פחות! אטרקציה זו יחסית יקרה ולא נגישה למספר רב של אנשים. האטרקציה מיוחדת ולא מופקת על ידי צוותי אטרקציות לאירועים רבים.

סוג שלישי אטרקציה לאירוע- מזכרות\מתנות לאורחים (ללא תמונה)

מזכרות ומתנות לאורחים ללא תמונה הן אופציה זולה יותר. אם התקציב שלכם לא מאפשר לכם להביא צוות הפקה, עומדת בפניכם האפשרות לקנות מזכרות מוכנות. מזכרות אלה נקנות לפני האירוע ומחולקות להאורחים במהלך האירוע כהערכת תודה.

עולם מתפתח של אטרקציות

19/10/2015

העולם בו אנו חיים הנו דינמי ומשתנה, כדור הארץ כל הזמן זז, וכך גם הדברים שקורים על פניו. הדברים כל הזמן משתנים, מתפתחים, משתדרגים, בני האדם כל הזמן לומדים ומחכימים. השינויים חלים בכל תחומי חיינו: רפואה, טכנולוגיה, מדעי, האוכל שלנו כל הזמן משתדרג ומשתנה ונוספים עוד מאכלים חדשים ועוד זני ירקות ופירות בעזרת שכלולים שבני האדם הכניסו.

פעם מחלות שהיום נחשבות קלות לטיפול היו הורגות ומסכנות חיים, בשביל לתקשר עם בן משפחה מרחוק היו צריכים לשלוח מכתב שלוקח לו שבועות להגיע, העיתונים איבדו מכוחם וכיום כל אחד מאיתנו יכול להתעדכן בשניות בעדכונים הכי חדשים מהדקות האחרונות, המידע הפך זמין ונוח וכיום לכל אחד מאיתנו יש מידע בלתי מוגבל לכל דבר בעולם. גם מבחינה צבאית העולם השתנה, מלחמות של פנים מול פנים הפכו להפצצות מטוסים מהאוויר.

השינויים האלה משנים ומשדרגים את תחומי החיים שלנו, הרגלים ישנים נעשים קלים יותר ונוחים, כך למשל עולם האירועים השתדרג והתפתח. אם נציץ באירועי עבר נוכל לראות את השוני באוכל, במוזיקה, באפקטים, באטרקציות, במתנות, בתספורות של האנשים, בסגנון הלבוש, בסגנון האירועים, בציוד הצילום ועוד... כל דבר שיעלה לנו על הדעת ישתדרג או יתחלף! הסיבה לכך  היא טבע האדם שכל הזמן שואף לדעת יותר, להתקדם יותר.

מאמר זה עומד לגעת בכל הקשור לאטרקציות של האירועים.

אך לפני שנגע בנושא, נבין קודם כל מה היא בעצם אטרקציה, למה היא נחוצה לאירוע שלנו, ולמה אנחנו מביאים אותה לאירוע שלנו. אטרקציה היא פעילות שמתבצעת לרוב ע"י צוות שמומחה בהפקת האטרקציה ובהכנסת ריגוש והתלהבות לאטרקציה. האטרקציה באה לתת ערך מוסף לאירוע, כל אטרקציה והמטרה שלה. יש אטרקציות שאמורות לרגש, יש אטרקציות שאמורות להפתיע, יש אטרקציות שאמורות להכניס אקשן ועניין. את סוג האטרקציה שאנחנו מביאים לאירוע שלנו נתאים בהתחשב בטעם בעלי השמחה, באופי האירוע, ובקהל היעד.

אטרקציה שנכנסה לפני כ 5 שנים וצוברת תאוצה עם השנים היא אטרקציית המגנטים לאירועים. אטרקציה זו באה לרגש את האורחים עם תמונות מהאירוע, למגנט יש סוג של חיבה למגנט בעקבות התמונות שמודפסות עליו. מאותו הרגע שהודפסה על גבי המגנט תמונה, המגנט הופך לבעל ערך רגשי למצולמי המגנט. האפקט של אטרקציה זו הנו: התלהבות, שימחה, וריגוש. כל אדם רוצה להגדיל את אוסף המגנטים שלו שנצברו במהלך השנים עם עוד תמונות יפות לאוסף, וכך עם השנים הפך המקרר שלנו לאלבום החדש והאירועים השונים של חיינו.