פרחים ליום הולדת

8/10/2015

אילו פרחים מתאימים כמתנה ליום הולדת?

זר פרחים ליום הולדת יכול להיות מורכב מסוגים שונים של מינים וגוונים. כדי לתת את המתנה המושלמת תצטרכו להכיר את בעל האירוע, להבין את הסמליות מאחורי הצבעים וגם להשקיע בברכה אישית

יום הולדת של חבר, בן משפחה א בן זוג מספק לנו אפשרות חד פעמית לרכוש זר פרחים אטרקטיבי. זר מהסוג הזה מביע רגשי הערכה ואהבה ואפשר לשלב אותו עם מתנות נוספות. את הזר נהוג לשלוח לביתו של בעל האירוע, אך אפשר גם להפתיע אותו במשרד או בעסק. הנקודה העיקרית היא לדעת אילו פרחים מתאימים כמתנה ליום הולדת וכך לנצל את היתרונות שלהם.

הנה כמה פרחים שבלעדיהם אי אפשר להרכיב זר ליום הולדת:

א. זר חמניות צהובות – היתרון של זר חמניות הוא המראה התוסס והכובש. העלות של זר כזה ליום הולדת עומדת על בערך 150 ש"ח, הוא זמין כמעט לכל אורך השנה ואפשר לשלב בתוכו ענפי ירק לחובבי איכות הסביבה.

ב. זר גברברות – מי שחוגג יום הולדת ואוהב צבעים ישמח לקבל זר גברברות. זהו זר המתאפיין בספקטרום רחב של גוונים והוא עשיר גם בריחות. המחיר שלו אינו גבוה ביחס לגודל והוא גם עמיד בפני מזג אוויר קיצי.

ג. זר ורדים – הפרחים המתאימים ביותר ליום הולדת של אישה ובת זוג הם ורדים. זרי פרחים אדומים מעניקים לאירוע ערך מוסף ומראים אהבה ורומנטיקה. המחיר של ורדים גבוה יותר בהשוואה לחמניות, גברברות או פרחים עונתיים, אך הם בהחלט שווים את ההשקעה.

הסמליות של זר פרחים ליום הולדת

על טעם וריח אין מה להתווכח ולכן סביר להניח שבסופו של דבר תבחרו זר שאתם אוהבים. אם אתם מכירים היטב את בעל האירוע, גם תוכלו לקלוע לטעם שלו ולהעניק לו זר ריחני ומלבלב מכל סוגי הפרחים. יחד עם זאת, כדאי להבין את המשמעות של זר פרחים  אותו אתם בוחרים. פרחים בצבע ורוד לדוגמא מזוהים עם רגשות מובהקים של חיבה, נשיות ורגישות. פרחים בצבע כתום מייצגים כוח וסיבולת ופחות מתאימים לאירועים אינטימיים כמו ימי הולדת, אולם פרחים צהובים משדרים פתיחות ואופטימיות.

פרחים כחולים או סגולים יכולים להתאים בתור זר ומתנה, בעיקר כי יש להם השפעה מרגיעה. פרחים בצבע ירוק משדרים כמובן עליזות, טבעיות והרפיה, בעוד פרחים לבנים מסמלים טוהר. פרחים צבעוניים מתאימים בעיקר לגברים ואפשר לשלב אותם עם מתנות נוספות. אל תתביישו להתייעץ עם נציגי החנות ונצלו את הידע של שוזרי פרחים מקצועיים.

רגע לפני שאתם בוחרים את הזר ומזמינים את המשלוח, השקיעו בכתיבת הברכה. בחרו ברכה שמתאימה לאופי האירוע ולתכונות של מקבל המתנה. הביעו את הערכתם וכתבו ברכה מכל הלב. בצורה כזו ניתן להשלים את המתנה ולדאוג לאירוע יום הולדת מושלם.