המתנה המושלמת ליום הולדת - אקס בוקס וואן

8/10/2015

המתנה המושלמת ליום הולדת - אקס בוקס וואן

מחפשים מתנה מושלמת ליום הולדת של חבר, בן משפחה או בן זוג? יש קונסולות משחקים שייתנו לכם מענה על כל הצרכים. הדוגמא המושלמת לכך היא קונסולת אקס בוקס וואן, המציבה תחרות של ממש לקונסולת פלייסטיישן 4 של סוני. הנה הסיבות לרכוש קונסולות משחק ליום הולדת:

א. אין הבדלי מגדר – קונסולת אקס בוקס וואן היא מתנה מושלמת ליום הולדת של בנים ובנות. אין הבדלי מגדר ברמת ההנאה שניתן להפיק מתוך המשחק. קונסולות אקס בוקס וואן או פלייסטיישן 4 הן מזמן לא נחלתם של בנים בלבד, וההוכחה לכך היא מספרן ההולך וגדל של נשים שמשחקות בהן.

ב. התאמה לכל גיל – אתם לא חייבים להגביל את עצמכם למשחקים ספציפיים בימי הולדת של מבוגרים. קונסולת אקס בוקס וואן היא מתנה מושלמת כמעט בכל גיל. ילדים מגיל 5 ישמחו להצטייד בקונסולה כזו, בני נוער ישלבו אותה עם האינטרנט וחיילים משוחררים יבלו מולה שעות ארוכות של הנאה. הקונסולה היא גם מתנה אידיאלית לסטודנטים ואפילו לבני זוג נשואים שמחפשים זמן איכות משותף.

ג. טכנולוגיה מתקדמת – קונסולת אקס בוקס וואן היא המילה האחרונה בתחום המשחקים. אם אתם רוצים להפתיע אדם קרוב בעזרת מכשיר המבוסס על טכנולוגיה מתקדמת, כדאי שתקנו אותה בתור מתנה.

מה ההבדל בין אקס בוקס וואן ופלייסטיישן 4?

אם כבר החלטתם לקנות את המתנה המושלמת ואתם עדיין מתלבטים בין אקס בוקס וואן ופלייסטיישן 4, כדאי שתביאו בחשבון מספר שיקולים. ראשית, תנו עדיפות לקונסולת אקס בוקס וואן אם מקבל המתנה כבר רגיל אליה. חלק מהמשחקים של דורות קודמים בקונסולות אקס בוקס יתאימו גם לאקס בוקס וואן ויחסכו את הצורך ברכישה של משחקים חדשים. עיקרון דומה יעזור לכם לבחור קונסולה למי שיש לו פלייסטיישן 4.

שנית, בדקו בעיקר מה כולל המחיר. שימו לב לכך שמבחינת מפרט טכני כמעט אין הבדלים בין המכשירים. העלות תפתיע אתכם ותמיד יש מבצעים הכוללים לצד הקונסולה גם משחק, מכשיר קינקט ואחריות מלאה מטעם מיקרוסופט ישראל.

ישנם עוד סוגים רבים של מתנות שיכולות להוות מתנות לימי הולדת, לדוגמא: נופש באילת, תכשיטים, בגדים מעוצבים ועוד. המטרה העיקרית בקניית מתנה היא ריגוש מקבל המתנה. את המתנה יש להתאים לאופי מקבל המתנה.