תכשיטים מעוצבים כמתנת יום הולדת

16/11/2015

יום הולדת, הוא ללא ספק הזדמנות מצוינת להביע את אהבתכם לבת הזוג ולחגוג לה אירוע מיוחד. ביום ההולדת ישנו מנהג די עתיק והוא- הענקת מתנה אישית לחוגג. כאשר מדובר ביום הולדת לאישה, אין כמו להעניק לה תכשיטים מעוצבים כמתנה, שהרי תכשיטים הם החברים הטובים של כל אישה ונראה כי נשים רבות אוהבות להתקשט בתכשיטים יפים בסגנונות שונים.

אז מהם האפשרויות?

כאשר חושבים על הענקת תכשיטים מעוצבים כמתנת יום הולדת, למעשה האופציות הן רבות, הרי ניתן למצוא סוגים רבים של תכשיטים, אם זאת טבעת יפיפייה, צמיד ליד, שרשרת צוואר יפה, עגילים ואפילו צמיד יפה לרגל. מבין הסגנונות הרבים שקיימים בשוק, ניתן למצוא תכשיטים מחומרים שונים, אם זה תכשיטים מזהב טהור 14 קארט או 18 קארט, זהב לבן או צהוב, שיבוץ של יהלומים, פנינים או אבני חן, תכשיטים מצופים זהב, רודיום ועוד מיני רבים. ההבדל בין החומרים השונים הוא כמובן איכות התכשיטים אשר מושפעים מהמחיר שלהם.

למה דווקא תכשיטים מעוצבים?

ידוע כי כל אישה אוהבת תכשיטים, בעיקר כאשר מדובר על תכשיטים המעוצבים על ידי אומנים המשקיעים את מיטב כישוריהם בעיצובים מיוחדים ומרשימים. את תכשיטי המעצבים, ניתן למצוא בחנויות ייחודיות המוכרות תכשיטים של אומנים רבים או בירידים שונים ודוכנים הפזורים ברחבי הארץ. הרעיון בתכשיטים אלו הוא- לרכוש יצירת אומנות מיוחדת הנעשית רק בעותקים בודדים ולזכות לענוד אותם בגאווה.

כיצד תוכלו לבחור תכשיטים בצורה נכונה לבת הזוג?

אחרי שהחלטתם כי תכשיטים מעוצבים הן המתנה המושלמת לבת זוגכם, כעת נותר לכם לצאת למשימת בחירת התכשיטים, שהיא משימה מורכבת בפני עצמה. דבר ראשון עליכם להגדיר תקציב מראש וללכת בעקבותיו. על מנת לבחור את הסגנון הרצוי, עליכם לבחור בסגנון האהוב על בת זוגכם, אם זה מבחינת אופייה וטעמה. לדוגמא – אם היא בעלת אופי עדין ושקט, וודאי יתאימו לה תכשיטים קלאסיים עדינים בעלי אמרה נקייה, אך אם היא בעלת אופי תוסס וטעם עשיר, וודאי יתאימו לה תכשיטים גדולים ובולטים לעין. הרעיון הוא למצוא את הסגנון האהוב עליה ביותר ולשם כך תוכלו להיעזר בחברותיה או בבת משפחתה אשר וודאי יוכלו לסייע לכם במשימה.