מי לא רוצה חופשה בחו"ל?

29/11/2015

רבים מאתנו מתלבטים כיצד להפתיע את בן או בת הזוג, זה יכול להיות ביום ההולדת, ביום הנישואין או בכל אירוע משמח אחר. ישנן דרכים רבות לרגש את ולהפתיע, כל דרך והייחודיות שלה. בכדי להצליח להפתיע את מקבל המתנה, עלינו לצאת מהשגרה ולקחת צעד אחד קדימה. עם תכנון נכון והשקעה תוכלו ליצור הפתעה בלתי נשכחת.

התאימו את אופי המתנה

על מנת להצליח להפתיע ולרגש באמת, עלינו להתאים את ההפתעה לאופי ולתחביבים של האדם אותו אנו רוצים להפתיע. ישנן הפתעות שילהיבו רבים אך לא את האדם אותו אנו רוצים להפתיע, ולכן למרות התכנון וההשקעה, הפתעה זו לא תהייה אפקטיבית. השקיעו מחשבה רבה בבחירת סוג המתנה, תחקרו בזהירות את האדם אותו אתם רוצים להפתיע, עשו זאת בחוכמה, שלא תהרסו את ההפתעה.

דרך מקורית להפתיע את אדם יקר לכם: חופשה מושלמת בחו"ל

לאחר שבחנתם את אופי המופתע, הגיע הזמן לבחור את המתנה המושלמת. ישנה הפתעה מיוחדת אשר לא משאירה שום אדם אדיש אליה, חופשה בחו"ל. חופשות בחו"ל הינן מפתיעות, ולא שגרתיות. אם עד היום הפתעתם אחד את השנייה עם מתנות חומריות כמו: בגדים, תכשיטים, כדי שתכירו בדרך הפתעה זו.

כמובן, שאת החופשה יש להתאים למקבל ההפתעה. לדוגמה: אם מקבל ההפתעה אוהב כדורגל, נוכל לקחת אותו לחופשה חלומית בחו"ל שתכלול משחק כדורגל גדול וחשוב. ישנם סוגי חופשות רבים: חופשות סקי, חופשות אקסטרים, חופשות מנוחה ופינוקים ועוד.

היתרונות בחופשות בחו"ל

·         אומנם חופשה בחו"ל אינה הפתעה חומרית אך הזיכרונות והחוויות מהחופשה ילוו אתכם לכל החיים.

·         טיסות לחו"ל הן דרך מצוינת להראות לאדם יקר לנו כמה אנחנו אוהבים אותו ומוכנים להשקיע בו, הרי חופשה בחו"ל דורשת השקעה ותכנון.

·         החופשה תוציא אתכם מהשגרה היום יומית ותיתן לכם זמן מנוחה אמיתי.

·         חופשה בחו"ל אינה חייבת להיות יקרה, כיום בעידן האינטרנט ניתן למצוא דילים אטרקטיביים ומשתלמים לחופשות בחו"ל.

·         חופשה בחו"ל נותנת לכם זמן איכותי להכיר טוב יותר, לדבר ולשתף.

החלטתם להפתיע ולהזמין חופשה? לא לשכוח:

·         אל תשכחו על תכנון מסלול כייפי המותאם לאופי המופתע. הזמנת כרטיסי טיסה אינה מספיקה, יש לדאוג לאטרקציות ולאתרים שבהם תבקרו, דאגו לחוויות בלתי נשכחות.

·         חשוב מאוד לא לשכוח לבדוק שזמני החופשה מתאימים למקבל ההפתעה בררו שאין עומס בעבודה, תקופה מבחנים או כל דבר העשוי להכביד על היציאה לחופשה.

·         אל תשכחו לעשות ביטוח נסיעות לחו"ל ולהצטייד תיק תרופות המקלות על כאבים במידה ומתפתחת מחלה בזמן הטיול. תרופות שימושיות עשויות להיות יעילות בחו"ל. הקפידו לקחת תרופות להורדת חום ותרופות נגד שלשולים והקאות, במדינות מסוימות ישנם מאכלים ותבלינים שהקיבה שלנו לא רגילה אליהם, לכן עדיף לא לקחת סיכון.

·         אל תשכחו לקחת בגדים המותאמים למדינה אליה אתם טסים, יכול להיות שבישראל יהיה חם ובמדינה אליה אתם טסים יהיה קריר. בנוסף הצטיידו בלבוש המתאים לאופי הטיול, אם החלטתם לצאת לטיול המכיל הרבה הליכה רגלית, הקפידו על נעליים ולבוש המותאם לכך, אם אתם מתכננים לבקר באתרים דתיים, הקפידו שיהיה ברשותכם לבוש הולם.

שתהייה לכם חופשה מושלמת, טסו, תהינו ותחזרו הביתה בשלום!