מסעדה בשרית כשרה במרכז - אוכל מדהים

14/10/2015
מחפשים מסעדה בשרית כשרה במרכז ולא מוכנים להתפשר על איכות האוכל? ביסטרו 56 היא המסעדה הטובה ביותר עבורכם, מסעדה בה תוכלו למצוא את כל מה שאתם מחפשים, ואף יותר מכך.
מסעדת ביסטרו 56 הינה מסעדה אשר ממוקמת בקומה השנייה של קניון ארנה בהרצליה, וכוללת את כל מה שאתם זקוקים לו בכדי ליהנות מחוויה קולינרית מיוחדת שתלווה אתכם למשך זמן רב. מנהלי המסעדה דואגים לשיפור מתמיד של המסעדה ושל השירותים אותם היא מעניקה, כך שכל לקוח המגיע אל המקום יכול ליהנות מבילוי מהנה במיוחד ומחוויה שלא ישכח למשך זמן רב מאוד, ויצא ממנה עם טעם טוב בפה שילווה אותו במשך תקופה ארוכה.
נוף מרהיב וייחודי
אי אפשר להתחיל לדבר על מסעדת ביסטרו 56 מבלי להזכיר את הנוף של המסעדה. מחלונות המסעדה נשקפת המרינה, חוויה רומנטית ביותר בשהות במסעדה. המקום המעניק אווירה ייחודית מאוד למסעדה ומאפשר לכל הסועדים בה ליהנות מנוף עוצמתי וייחודי שלא ניתן למצוא בכל מקום. בנוסף, המיקום הפופולארי של המסעדה, מאפשר לשלב את הביקור בה יחד עם ביקור כללי באזור, דבר שיעצים את החוויה עוד יותר ויכול לאפשר לכם ליהנות מיום, או ערב, מלא בחוויות מיוחדות ובלתי נשכחות.
הקפדה על כשרות
אין ספק כי למצוא מסעדה בשרית כשרה במרכז איננו דבר קל כלל וכלל. באזור המרכז לא ניתן למצוא מסעדות כשרות רבות אשר באמת מעניקות אוכל איכותי וברמה גבוהה ולכן מסעדת ביסטרו 56 הפכה למבוקשת מאוד על ידי אניני טעם רבים באזור אשר שומרים על ענייני הכשרות. המסעדה הינה כשרה בהשגחת הרבנות הרצליה והשף גבריאל אוחנה אשר מנהל את מטבח המסעדה מקפיד על יצירת מנות משובחות ואיכותיות מבלי לגרוע כהוא זה מחוקי הכשרות המחמירים. כך, גם אם אתם מקפידים על כשרות תוכלו ליהנות מארוחה משובחת ואיכותית ולא להתפשר על אוכל שהוא פחות ממדהים. במסעדת ביסטרו 56 תוכלו ליהנות מחוויה מיוחדת מאוד, חוויה שלא תמצאו בעוד מסעדה בשרית כשרה במרכז, חוויה שתרצו לחזור עליה עוד פעמים רבות לאחר מכן.
תפריט עשיר ומגוון
למרות שזו מסעדה בשרית כשרה במרכז, מסעדת ביסטרו 56 לא מתפשרת על מגוון והיצע עשיר ומציעה לכם תפריט הכולל מגוון רחב של מנות מיוחדות ומשובחות. בין המנות במסעדה ניתן למצוא:
  •      משקאות קלים ומשקאות אלכוהוליים.
  •         מנות פתיחה כמו פטה כבד עוף בליווי ריבת הבית וצנימים, קרפצ'יו סלק וסלמון טרי, סלט עוף חם בטריאקי ועוד.
  •          מנות עיקריות כמו המבורגר העשוי 100% בקר טרי מרמת הגולן מוגש בלחמניית שומשום משוחה ברוטב איולי צ'ילי ובליווי ציפס, סינטה עגל מרמת הגולן, פילה בקר ברוטב יין אדום ופטריות שמפיניון, צלעות טלה טריות מרמת הגולן ועוד.
  •          קינוחים כמו מוס פסיפלורה ושוקולד לבן בציפוי קראנץ' שוקולד לבן, פאי אגסים בליווי גלידת וניל עוגיות, סופלה שוקולד חם בליווי גלידת וניל ועוד.
  •     מבחר מנות עסקיות.
מנות אלו, ועוד רבות אחרות, מפארות את התפריט העשיר של מסעדת ביסטרו 56 ומאפשרים לכם למצוא בקלות מגוון רחב של מנות שיתאימו לטעם האישי שלכם ולסוג הארוחה אותה אתם מעוניינים לסעוד.
שירות אדיב ומקצועי
בנוסף לכל האמור מעלה, מסעדת ביסטרו 56 הינה מסעדה בשרית כשרה במרכז אשר מקפידה על מתן שירות אדיב ומקצועי ברמה הגבוהה ביותר, שירות אשר יגביר את ההנאה שלכם מהשהות במסעדה ויאפשר לכם ליהנות מהבילוי בה בצורה הרבה יותר טובה תוך קבלת מענה מהיר לכל בקשה שיש לכם.

ראו גם:
מגנטים פולארויד לאירועים