הדפסה על זכוכית

27/10/2015

הדפסה על זכוכית לעיצוב חללי פנים

תחום העיצוב נמצא כמנהגו במגמת שינוי והתחדשות מתמדת: שילוב של טרנדים חדשים, יישום רעיונות יצירתיים לצד אימוץ טכנולוגיות חדישות בייצור והפקת מוצרים לעיצוב חללי מגורים ומשרדים. שילוב אלמנטים עיצוביים הכוללים הדפסה על זכוכית מהווה את אחד החידושים האחרונים בעולם העיצוב.

יותר ויותר דירות, בתים ומשרדים משלבים בעיצוב של חלל הפנים ריהוט, פרטי נוי ומוצרים מזכוכית: תמונות, ריהוט, חיפויים, אריחים, משטחים, מחיצות ומגוון רעיונות נוספים.

הדפסה על זכוכית בטכנולוגיות מתקדמות

מה שנתן את הדחיפה לאימוצו של הטרנד אלו טכנולוגיות מתקדמות שמאפשרות הדפסה על זכוכית בטכניקות שעולם העיצוב טרם ידע. הדפסה על זכוכית נעשית בהדפסה ישירה על ידי מכונות דפוס להדפסה על גבי חומרי גלם קשיחים: זכוכית, פרספקס, קרטון, אלוקובונד, אלומיניום, עץ, PVC ועוד.

טכנולוגית UV עליה מתבססת הדפסה על זכוכית זוהי הדפסה דיגיטלית שנעשית ישירות על גבי החומר. משמעות הדבר היא שאין עוד צורך להדפיס על גבי מדבקה שקופה ולהצמידה אל הזכוכית – פשוט מניחים את משטח הזכוכית על המכונה ומדפיסים ישירות על גביו.

מוצרי זכוכית בהדפסה ישירה

הדפסה ישירה על גבי זכוכית מאפשרת למעצבים לשלב בתוך חלל הפנים מבחר אלמנטים מרשימים: תמונות זכוכית מודפסות, ריהוט זכוכית בהדפסה ישירה (למשל, הדפסה על גבי שולחן זכוכית, מדפי זכוכית, דלתות זכוכית של ארונות וכו'), הדפסה על זכוכית לאריחים וחיפויים באמבטיה והמטבח, הדפסה על גבי מחיצות וקירות זכוכית במשרדים – זהו רק קצה הקרחון: מגוון האפשרויות של הדפסה על זכוכית לעיצוב הינו עצום.

הזמנת הדפסה על זכוכית

מאחר ומדובר בהדפסה דיגיטלית הדפסה על זכוכית נעשית בכל סקלת הצבעים כולל הדפסה בצבע לבן כך שאין שום מגבלה על סוג התמונה שתודפס. השקיפות של הזכוכית מעניקה לתמונה המודפסת על גביה עומק ורב ממדיות. כך נוצר אפקט ויזואלי תלת ממדי מרשים.

ההדפסה נעשית בדיוק מושלם, תוך הקפדה על קווים ברורים וגימור מעולה. צבעי ההדפסה עמידים מאוד – הצבע לא דוהה עם השנים והמוצרים נראים תמיד חדשים בדיוק כמו ביום ההדפסה שלהם.

כמו כן, אפשר לבצע הדפסה על זכוכית בכל מידה, גודל ועובי – בהתאם לצורכי הפרויקט ובקשת המעצב או המזמין.

היום הלהיט החדש של הדפסה על זכוכית נהנה מפופולאריות רבה בקרב מעצבים ואדריכלים. מי שמעוניין להדפיס על זכוכית יכול לפנות לבית דפוס שיש ברשותו מכונה להדפסה ישירה על חומרים קשיחים ושמתמחה בהדפסה על זכוכית ולהביא את הפרויקט שלו לידי הגשמה.