סריקת תמונה ושליחתן להדפסה על מוצרים

12/11/2015
בעבר כאשר היינו רוצים להדפיס תמונות על גבי מוצרים, היינו צריכים ללכת לחנות עם תמונה, לחכות שהם יבצעו את כל התהליך ורק אחרי שהם היו מסיימים את כל העבודה, היינו יכולים לקחת את החפץ עם התמונה. בעבר גם כמות התמונות שהיינו יכולים להשתמש בהן להדפסה הייתה מוגבלת, שכן לא כל תמונה יכולנו להעביר למכשיר הסריקה.
כיום לכל אחד מאיתנו יש סורק בבית או אמצעי אחר אשר מאפשר לנו לסרוק תמונות וכל מה שאנחנו צריכים לעשות זה לשלוח אותה במייל לחנות והיא כבר תבצע עבורנו את ההדפסה על גבי המוצר. לאחר סריקת התמונות ניתן להדפיס אותן על גבי שלל מוצרים מחומרים שונים: טקסטיל, מוצרי עץ, מתכת ועוד.
סורקים ביתיים משמשים לסריקה של מסמכים מסוגים שונים: תמונות, ציורים, מסמכים ועוד. לאחר סריקת התמונות בבית ניתן להעביר את התמונות דרך המייל או דרך ענן לחנות המתנות. הם כבר ידאגו להדפסה יפה על גבי המוצר שתבחרו. התמונות אינן חייבות להיות סרוקות ניתן להשתמש גם בתמונות שצולמו דרך המכשיר הסלולרי. שיטת הסריקה טובה בעיקר לתמונות ישנות, מלפני עידן הסלולר והמצלמות הדיגיטליות, הדרך היחידה להעביר אותן למחשב היא באמצעות סורק. במקרה כזה, אנחנו יכולים לסרוק שורה של תמונות בו זמנית, לאחר מכן אנחנו יכולים לשחק איתן מעט, לחתוך, לשנות צבעים וכן להוסיף אפקטים שונים ולאחר מכן לשלוח אותן במייל לחברה שתדפיס את התמונות על גבי מוצרים שונים.

למה תמונות על מוצרים יכולים לשמש

·         הדפסה על כוסות וצלחות
·         תמונות על גבי מצעים
·         תמונות על בגדים
·         תמונות על פוסטרים
·         תמונות למסגור
·         תמונות על מוצרי עץ
·         תמונות על גבי מחזיקי מפתחות
·         הדפסת תמונה אישית על גבי פאזלים
·         הדפסה על מגנטים
הדפסה על חולצות

כל אחד מהדברים הנ"ל יכול להיות בשימוש לצרכים פרטיים וכן לצרכים מסחריים. כל אחד מהמוצרים יכול להיות מקושט בשלל עיצובים שונים, כך למשל ניתן לעצב חולצות עם תמונה ייחודית עבור החתונה, סיום מסע, טיול לחו"ל, ימי נישואין, ימי הולדת ועוד. כאשר מזמינים מוצר בעל הדפסה ייחודית יש לבקש מהחנות אישור לגבי עיצוב ההדפסה כך תוכלו להתאים את ההדפסה לטעמכם.
מה שחשוב כאשר מבקשים לסרוק תמונות הוא לוודא שמדובר בסורק איכותי ששומר על איכות התמונה, מתוך כוונה שניתן יהיה להדפיס הדפסה איכותית, לאיכות התמונות שעל גבי המוצרים חשיבות רבה. יש לקחת בחשבון שלעיתים התמונה המקורית היא באיכות נמוכה דבר אשר יגרום לאיכות הדפסה נמוכה, אך אם התמונה היא טובה אין סיבה לחשש. נסו לבחור תמונות כמה שיותר ברורות ויפות, תמונות טובות מעלות את ערך המוצר ומבטיחות תוצאה מרשימה ויפה.