הדפסות על מגנטים למטרות שונות

16/11/2015

התמונות שלכם יוצאות לאוויר העולם

כמה פעמים צילמתם תמונות מהממות אך לא פיתחתם אותן? כמה תמונות נמצאות על המחשב שלכם?
חברת פלא קט באה לעזור לכם ומציעה לכם לפתח את התמונות הנבחרות שלכם על גבי מגנט איכותי.
ע"י הדפסות המגנטים תוכלו לשלב את התמונות המרגשות מחייכם בעיצוב הבית.  כל ההדפסות על המגנטים מעוצבים ע"י גרפיקאי מיומן, ובכך אנחנו יכולים להתחייב לאיכות ולתוצאה הטובה ביותר. המגנטים מודפסים ע"י מדפסות פיתוח המיועדות לכך.
יצאתם לטיול? שלחו לנו את התמונות לאימייל: rotemlaniado@gmail.com ואנחנו נדאג להדפיס לכם את התמונות על גבי מגנט. בעזרת תמונות המגנט תוכלו לרגש חברים ומשפחה ולהפתיע אותם ללא עלות גבוהה. ניתן לפתח תמונות ישנות על גבי מגנטים, כל שעלייכם לעשות הוא לסרוק את התמונות למחשב, לשלוח לנו ואנחנו נדאג לשאר.
ניתן להדפיס את התמונות על מוצרים נוספים כגון: שעונים, כוסות, חולצות, מחזיקי מפתחות, לוחות שנה ועוד. הדרך להדפסה על כל המוצרים זהה אתם שולחים לנו תמונה ואנחנו דואגים לעיצוב המרשים וכל השאר.
כל המגנטים שתחברו להדפסה יקבלו עיצוב ייחודי ע"י גרפיקאי החברה. ניתן להוסיף מסגרת על גבי המגנטים וכיתוב.
ניתן להדפיס מגנטים בצורה האותנטית, בצורת תמונות פולאוריד וכך ליצור מגנטים פולארויד ייחודים

הדפסת מסמכים, ציורים ודברים חשובים

על המגנטים ניתן להדפיס כל מסמך ציור או דבר שחשוב לכם להציג. יש לכם הודעה חשובה לאנשים שעובדים איתכם? כיתבו את ההודעה שלחו לנו והדביקו על המקרר בעבודה.
הילד שלכם צייר ציור יפה בגן? הפתיעו אותו ופתחו לו את הציור על מגנט. תלו את הציור על מקרר או דלת הבית ותנו לו להרגיש גאווה.

שירותי הדפסה באירועים

את כל שירותי ההדפסות בחברה ניתן להזמין לאירועים. אם אתם רוצים לרענן את האירוע שלכם עם מזכרות מיוחדות, הזמינו את פלא קט לאירוע שלכם ואנחנו נדאג לצלם את האורחים שלכם ולהוציא להם מזכרת בלתי נשכחת. בין מוצרי ההדפסה שניתן להזמין לאירועים: מחזיקי מפתחות לאירועים, מגנטים מיוחדים לאירועים, כוסות עם הדפסה, חולצות עם הדפסה, שעונים ועוד.
לפרטים נוספים התקשרו: 050-2700577