אין, אין, אין חגיגה – בלי אטרקציה

5/11/2015

לא בכדי אנחנו תמיד מאחלים אחד לשני "רק בשמחות". השמחות של היום הפכו להפקות ענק אשר לא מביישות אירועים בקנה מידה של חתונה, גם כאשר לא מדובר בחתונה. אירוע בת המצווה למשל אשר מסמל את המעבר מילדות אל עבר הבגרות, הפך לאירוע נוצץ אשר מופק בקפידה עם קבלת פנים, כניסה מרשימה של כלת בת המצווה, הקרנת קליפ בו מככבת החוגגת, אטרקציות ברחבה וחלוקת מזכרות לאורחים. עם אירועים בקנה מידה כזה, איך אפשר שלא לאחל "רק בשמחות"? כיום ישנן אלפי אטרקציות המוצעות לאירועי בת המצווה כאשר ישנן מספר אטרקציות בולטות אשר יבטיחו אירוע בלתי נשכח.

הכינותי מראש – קליפ בת המצווה

בעוד שביום האירוע יש המון אירגונים בכל הקשור להתארגנות המשפחה, ישנו חלק מהותי באירוע אשר אליו נערכים דווקא חודש לפני – קליפ בת המצווה. הפקת קליפים לאירועים הפכו לנושא שכיח ורלוונטי, ונדיר שאירועים כגון בר מצווה או בת מצווה לא ילוו בקליפ אשר מככבים בו החוגגים. בנות המצווה מחכות ליום בו יצלמו את הקליפ אפילו יותר מיום האירוע העצמו שכן הפקת הקליפ נותנת להם טעימה מהעולם שנראה להן כל כך לא נגיש, וכעת – הן הכוכבות האמיתיות. לצד שלל האטרקציות שילוו את האירוע, הרי שהקרנת הקליפ הופכת להיות האטרקציה המרכזית ומושכת את מרבית תשומת הלב שכן מדובר בקליפ בו מככבת כלת השמחה וכולם נרגשים לעייני הופעתה המרשימה.

קבלת פנים – האולפן השקוף

כולנו מכירים את השלב בו הצלם עובר בין השולחנות ומפר את שלוותנו בעת שאנחנו אוכלים והוא דורש שנברך את כלת בת המצווה. אז זהו, שלא עוד! כיום ישנה אטרקציה פופולארית מאד המכונה "האולפן השקוף" כאשר באולפן מותקן מיקרופון ומצלמה בתא, והאורחים נכנסים אחד אחרי השני בשלב קבלת הפנים ומברכים את כלת בת המצווה. האטרקציה הזו נפלאה משום שהיא מעניקה מימד בידורי לאורחים מצד אחד, ולמשפחת החוגגת אלבום ברכות מרגש אשר ישאיר מזכרת נפלאה מהערב המרגש.

שיא הערב – קונפטי ובועות

לאחר שלב קבלת הפנים, בעת שכלת בת המצווה עושה את הכניסה המרשימה אל מתחם האירועים, נוצרה מסורת קטנה והיא להכניס אותה בליווי של רקדנים או מייצג אחר. לצד אלו, ועל מנת להפוך את הכניסה למרשימה עוד יותר אפשר להוסיף בועות סבון גדולות אשר יקשטו את מתחם האירועים ויצרו אפקט נהדר או להשתמש באפקט הקונפטי אשר מעניק מימד מסיבתי ומרגש גם יחד. בנוסף לאלו, קיימת גם אפשרות של זיקוקים אשר ילוו את כניסתה.

ומזכרת קטנה לסוף

בעת שהאורחים עוזבים את מתחם האירועים לאחר שהם שימחו את כלת בת המצווה לאורך כל הערב, יהיה ניתן להעניק להם מזכרת קטנה בדמות שוקולד אשר חתום עליו שם החוגגת, מחזיק מפתחות עם תמונתה או אריזת מקרונים שתשאיר טעם מתוק ולא שיגרתי.

גיוון אטרקציות

השתדלו לגוון באטרקציות שאתם מזמינים לאירוע, נסו לפגוע בלב של כל האורחים. הזמינו אטרקציות שונות ומגוונות, אטרקציות כגון: מגנטים לאירועים, מחזיקי מפתחות לאירועים, תליון לרכב, ספלים עם הדפסה ועוד..