מגנטים למזכרת מושלמת מהחתונה

28/11/2015

צילום מגנטים זו מגמה נפוצה בהרבה מאוד אירועים בשנים האחרונות. בטח יצא לכם לא פעם להגיע לחתונה, בריתה, בר מצווה או אפילו יום הולדת כשבאירוע נכח צלם שתפקידו היה לשלוח אתכם הביתה עם מזכרת יפה, כזו שאפשר להצמיד למקרר וליהנות ממנה כל הזמן. היתרון של מגנטים לחתונה הוא בעיקר בכך שמדובר במזכרת שאנשים מאוד אוהבים לקחת הביתה, ובכל פעם שהם יסתכלו על המגנט הם ייזכרו באירוע שלכם, בכיף שהיה להם ובשמחה הגדולה. כדי לוודא שאתם בוחרים צלם מגנטים נכון, יש כמה דברים קטנים שכדאי לבחון מבעוד מועד, דברים שיהפכו את הבחירה שלכם למושלמת.

עמידות לאורך זמן

אחת הדילמות המרכזיות היא איכות המגנט. זוהי דילמה שאפשר להתמודד איתה על ידי בחינת מגנטים קודמים שהופקו על ידי הצלם שאיתו אתם נפגשים. אתם יכולים לבקש ממנו להראות לכם מגנטים ישנים ולבדוק האם הצבעים עדיין חדים והאם הקצוות עדיין איכותיים, או שמא העטיפה החלה להתקלף. תוכלו לדעת מה תאריך האירוע על פי התאריך שמוטבע עליו, כמובן, כך שלא תהיה לכם אפילו התלבטות האם אכן מדובר במגנט ישן או לא. אם הגעתם לצלם דרך המלצה של חבר או קרוב משפחה, אתם יכולים לבקש ממנו לבדוק את איכות המגנטים שלו ולהבין האם אכן מדובר במגנטים שנשארים יפים וברורים לאורך זמן, או שמא יש סיכוי שהצבעים קצת דהו והתמונה כבר קצת פחות ברורה.

מחיר זה לא הכל

הנושא השני שכדאי לכם לוודא הוא נושא האיכות. יש צלמים שיציעו לכם מחירים זולים מאוד עבור השירות שלהם, אבל ייתכן שמחיר זול הוא תוצאה של חומרים זולים. גם אם המחיר מפתה מאוד, מומלץ שלא תמהרו לקבל החלטות. עצרו לרגע, בדקו היטב מה בדיוק מציעים לכם, מה איכותם של המגנטים לחתונה וגם מה השירות כולל. צלם זול עשוי להגיע לשעה, לצלם כמות תמונות בטווח הזמן הקצר הזה, וללכת. ומה יקרה עם האורחים שאיחרו? ומה לגבי אורחים שלא הספיקו לקבל מגנט בזמן הקצר שהצלם שלכם שהה שם? סכמו מראש, ובכתב, כמה זמן יהיה הצלם נוכח באירוע וכמה מגנטים לחתונה הוא צפוי להנפיק. גם אם תקבעו שהוא יספק 500 מגנטים, אתם עדיין צריכים לוודא שעבודה זו תתפרש לאורך הערב כולו, כדי שהצלם לא ימהר לצלם את כל המגנטים בתחילת הערב – ואז ילך הביתה מוקדם.

גם האיכות – וגם הכמות

יש עוד דבר אחד חשוב מאוד בתחום של צילום מגנטים לחתונה. מספר הצלמים. הנושא הזה חשוב בעיקר באירוע עם מספר גדול של מוזמנים, משום שאנשים רבים אוהבים לקבל מגנטים ומחפשים את הצלם במהלך הערב. אם יש לכם 500 מוזמנים, ייתכן שצלם אחד יתקשה לתת שירות לכולם, כך ששני צלמים יכולים להיות פתרון מושלם גם לבעיה הזו.