מחזיקי מפתחות לאירועים, פלא קט אטרקציות לאירועים

2/12/2015

מדוע להזמין דווקא מחזיקי מפתחות לאירועים דווקא בפלא קט?

אם אתם מעוניינם לשדרג את האירוע שלכם עם אטרקציה מיוחדת ומרעננת כדי שתכירו:  מחזיקי מפתחות לאירועים אטרקציית מחזיקי המפתחות פרצה לאחרונה לשוק ומצליחה כבר מזה מספר חודשים להלהיב ולרגש עשרות אלפי חוגגים. אצלנו בפלא קט תוכלו להזמין שירותי הפקת מחזיקי מפתחות לאירועים היישר מהייצרן של חיתוכי הלייזר המשמשים לייצור המחזיקים. על ידי הזמנתינו לאירוע תוכלו להינות ממחזיקי מפתחות ללא הגבלת כמות בכל צורה וגודל שתבחרו, ברשות חברת פלא קט מכונת חיתוכי לייזר אשר תייצר עבורכם מחזיקי מפתחות לאירועים מעץ סובלימציה איכותי שישמר לאורך שנים!

מה כולל שירות אטרקציית מחזיקי המפתחות לאירועים?

שירותי אטרקציית מחזיקי המפתחות לאירועים כוללים: הגעה של שלושה אנשי צוות לאולם האירועים, צילום האורחים והפקת מחזיקי מפתחות מעץ איכותי. לאטרקציה זו ניתן לשלב אטרקציות לאירועים נוספות כמו: מגנטים לאירועים, חולצות לאירועים, כוסות עם הדפסה מיוחדת, ספרי תהילים לאירועים ועוד.

תהליך הייצור:

• צילום תמונות איכותיות, המתאימות לצורה המבוקשת.
  • הדפסה והטבעה על גבי עץ. התמונה מוטבעת ישירות על העץ ע"י תהליך סובלימציה המתבצע בחום ובלחץ גבוהים.
  • הכנסת טבעות למחזיקי המפתחות שיחולקו באירוע.

הייתרונות הבולטים במחזיקי המפתחות לאירועים של חברת פלא קט:

• אפשרות הגעה לכל האורחים ללא יוצא מן הכלל. הטכנולוגיה המתקדמת ושיטת העבודה שלנו מאפשרים לנו להגיע לכל האורחים שלכם, כך שלא יהיה אדם שיצא ביידים ריקות.
  • מזכרת קטנה אך עם משמעות גדולה. מחזיקי המפתחות לאירועים נועדו על מנת לקשט את צרור המפתחות החשובים של האורחים שלכם.
  • אטרקציה נגישה לבעלי מוגבלויות, צלם מחזיקי המפתחות מסתובב באירוע, הוא לא עומד במקום קבוע, בדרך זו הוא יגיע גם לבעלי מוגבלויות המתקשים להתנייד.
  • מחיר האטרקציה הינו אטרקטיבי ונגיש, המחיר אפילו זול מאוד ביחס לשאר האטרקציות הקיימות בעולם האירועים. בתמורה למחיר אתם מקבלים באירוע שלכם אטרקציה משדרגת ומבטיחה!
להזמנות התקשרו: 050-2700577
img_ArticleTag מחזיקי מפתחות לאירועים