אטרקציות מיוחדת לימי הולדת

10/12/2015

כאשר אנחנו חוגגים אירוע אנו רוצים שהוא יהיה מושלם, אנו רוצים שהאורחים ידברו על האירוע דברים טובים, יתרגשו, יתרשמו וייהנו ממנו. אחרי שדאגתם למוזיקה הטובה ביותר, לארוחה העיקרית הטעימה ביותר ולצלם המקצועי ביותר הגיע הזמן להוסיף את ההפתעה של האירוע, את החלק בפאזל שישלים בצורה הטובה ביותר את האירוע שלכם. הגיעה הזמן לחשוב על אטרקציות מיוחדות לאירועים שילהיבו, ירגשו ויוציאו מהאורחים התלהבות ושימחה. האטרקציות שניתן להזמין לאירועים מגוונות ואת סוג האטרקציה יש להתאים לאופי האירוע ולסוגו:

מחזיקי מפתחות לאירועים, אטרקציה יחסית חדשה בעולם האירועים אך אין ספק שהיא עושה את העבודה בצורה טובה, אטרקציה שלא משאירה אורח אחד יושב, כולם רוצים לקום להצטלם ולקבל מחזיק מפתחות עם תמונה אישית. אטרקציה זו מתאימה לימי הולדת, חתונות, בר מצוות, בריתות. במסגרת האטרקציה יסתובב בין האורחים צלם מחזיקי המפתחות לאירועים וכעבור זמן קצר יוציא לכל האורחים מחזיקי מפתחות עם התמונות שלהם. ניתן לבחור כל צורה למחזיקי המפתחות שיחולקו באירוע שלכם.

השכרת מכונות מזון לאירועים אם סוג האירוע אותו אתם חוגגים צנועה יותר כדי שתכירו את האטרקציה הנפוצה בימי הולדת ומסיבות קטנות: מכונות מזון. השכרת מכונות מזון כוללת: מכונת פופקורן, מכונת סוכר, מכונת שתייה, מכונת ברד, מכונת נקניקיות ועוד. היתרון הגדול של השכרת מכונות מזון לאירועים היא הניידות של מכונות אלה. את מוכנות המזון תוכלו למקם בכל מקום בעל חיבור לחשמל. אם בחרתם מקום ללא חיבור לחשמל תמיד תוכלו להפעיל את המכונות באמצעות גנרטור.

מכונות המזון נותנות לבעלי האירוע פתרון זמין וזול לאוכל באירוע. הזמנת מכונות לאירוע חוסכת לבעלי האירוע כאב ראש של תכנון האוכל והכנתו, כל שיש לעשות הוא לבחור את המכונות שאנו מעוניינים באירוע שלנו.

מכונות המזון אומנם מתאימות גם למבוגרים אבל הילדים הם המרוויחים הגדולים מקיומן. רוב הילדים יעדיפו אוכל שכזה על ארוחות שף וזאת מהסיבה שזהו האוכל שגורם להם הנאה גדולה, זה האוכל שמושך אותם ומוציא מהם התלהבות רבה. התפעול של המכונות הוא קל ונוח ולא צריך הבנה מיוחדת בשביל להפעיל את המכונות, כל מה שצריך לעשות הוא לקבל הסבר קצר ומפורט טרם תחילת האירוע ואתם והילדים יכולים להתחיל לאכול! בתאבון.

מגנטים לאירועים אטרקציה זו מתאימה לכל האירועים: חתונות, ימי הולדת, מסיבות רווקים ורווקות, בר מצוות, בת מצוות, בריתות ועוד. במסגרת אטרקציית המגנטים לאירועים יסתובב צלם מקצועי ויצלם תמונות. את התמונות הצלם צילם הוא יפתח לתמונות מגנט איכותיות. היתרון הבולט של אטרקציה זו שעל ידי הזמנת צלם מגנטים לאירועים תקבלו שני דברים:

·         צלם מקצועי שיצלם תמונות וייתן לכם אותן על דיסק.

·         אטרקציה מרגשת שתוציא כל אורח עם מזכרת מהאירוע שלכם.