גיוון אטרקציות בבת מצווה

23/12/2015

חגיגת בת מצווה היא חגיגה מרגשת מאוד עבור כל נערה ועבור כל משפחה. כאשר אנחנו חוגגים במזל טוב יחד עם ביתינו את הגיעה למצוות, אנחנו יכולים ליהנות מאירוע מרגש ויפה. בשביל שהאירוע שאנו יצא מרגש ויפה עלינו להשקיע הרבה מאוד מחשבה בעיצוב ובתכנון האירוע. את האירוע עלינו להתאים לאופי האירוע ולגילאי המוזמנים. כמו שכבר שצוין, אם אנו רוצים להפוך את האירוע שלנו לאירוע איכותי עלינו להתאימו לאופי האירוע, לגילאי המוזמנים ולאווירה. אחת מהדרכים האפקטיביות לעשות זאת היא ע"י הזמנת מגוון אטרקציות לבת מצווה. יש הרבה מאוד אטרקציות שיכולות להתאים לאירוע שלנו. אטרקציות אלו יכולות לכלול שולחנות משחק, עמדות מולטימדיה, מגנטים לאירועים, עמדות איפור אישי סדנאות אפייה חווייתיות ועוד. חשוב שבאירוע שלנו נבחר מספר רב ומגוון של אטרקציות, כך שכל אורח יוכל ליהנות ולהתרגש. ככל שנגדיל את היצע האטרקציות שנזמין לאירוע שלנו, כך גדלים הסיכויים שלנו לפגוע בלב האנשים ולרגש אותם.

מומלץ להקדיש מחשבה בבחירת אטרקציות לאירוע. על האטרקציות להיות ממוקדות ומותאמות לסוג האירוע ולאורחים המוזמנים. מגוון רחב של אטרקציות הנו גורם חשוב להצלחת האירוע, אך יש לשים לב גם לאיכות האטרקציות ולגיוון. מה זאת אומרת?

זאת אומרת שאם אנחנו מפיקים בת מצווה לילדה שלנו וחבריה לכיתה מוזמנים, כדי שנדאג גם לילדים המוזמנים. כמובן שלא נשכח גם את המבוגרים, סוד ההצלחה הוא איזון בין הצדדים. עלינו להוציא את כל הצדדים מרוצים ומסופקים. באירוע אשר מוזמנים אליו ילדים רצוי לדאוג גם לאוכל המותאם לילדים.

הילדה שלכם היא המרכז

החלטתם להפיק לילדה שלכם אירוע בת מצווה? הכי חשוב שתזכרו למען מי מופק האירוע. הקשיבו לילדה שלכם, התייעצו איתה ושתפו אותה בתהליך קבלת ההחלטות, בכל זאת היא כבר ילדה גדולה והגיעה הזמן שתהייה מעורבת בהחלטות החשובות. תנו לה הרגשה שאתם סומכים עליה ונותנים בה אמון. אל תוותרו על הדרך המשותפת להפקת האירוע, אתם עתידים לגלות את חוויה משותפת ומגבשת, חוויה שתכניס אתכם לתהליך של היכרות שונה ממה שהכרתם.

באירוע עצמו תנו לבתיכם במה מרכזית באירוע, הפיקו לה קליפ מרגש, הקליטו לה שיר, הכינו לה כניסה מרשימה לאולם והזכירו לכולם מי היא מלכת האירוע!