היתרונות של אטרקציית המגנטים לאירועים

13/2/2016

אם גם אתם עומדים בפני אחת השאלות הקשות בנוגע לאירוע שלכם, באילו אטרקציות לבחור, המאמר הבא עשוי לעזור לכם, להאיר את נושא האטרקציות ולענות לכם על השאלות הקשורות לעולם האטרקציות באירועים.

כמובן, שאם במאמר חסרות לכם תשובות לשאלות אתם מוזמנים לפנות אלינו ללא קשר להזמנת שירות דרכינו.

כמו שהרוב כבר יודעים עולם האירועים גדול ומבלבל , עולם האירועים הינו עולם עצום שכל הזמן מתפתח ומשתדרג על מנת לספק אותנו בני האדם. הצורך להתפתחות ולמצוינות מגיע גם לעולם האירועים ולכן, הפקת אירוע כיום שונה מהפקת אירוע לפני כעשור.

אז לפני שנגע באטרקציית המגנטים לאירועים נסביר לכם בעצם מה היא אטרקציה ומה מטרתה העיקרית, לאחר שנבין את מטרת האטרקציה נוכל לבחור ביתר קלות אטרקציות מתאימות לאירוע שלנו ללא בלבולים ופיזור כסף מיותר.

אטרקציה הנה פעילות מיוחדת שבדרך כלל מופעלת ע"י ספק חיצוני שלא קשור למשפחת השמחה או לאולם האירועים. ישנן סוגים רבים של אטרקציות אך לכולן מטרה משותפת- לייחד את האירוע ולספק את האורחים ברגש ובהתלהבות. בעזרת האטרקציות בעלי שמחות רבים מעצבים את האירוע ועוזרים להבלטת הקונספט. בין האטרקציות הבולטות שניתן למצוא כיום באירועים: מגנטים לאירועים , מחזיקי מפתחות לאירועים, בלונים, עשן כבד, תליונים לרכב, מגנטים פולארויד, תהילים מיוחדים, הדפסה על כוסות, הדפסה על כריות ועוד..

אך ישנה אטרקציה אחת הבולטת מעל כולן, אטרקציית המגנטים לאירועים.

אטרקציה זו הנה מבוקשת מאוד וכיום ניתן למצוא צלם מגנטים לאירועים כמעט בכל אירוע. העובדה שאטרקציית המגנטים לאירועים מובילה בראש סדר העדיפויות של חוגגי שמחות רבים היא ידועה אך האם חשבתם לעצמכם פעם, למה?. למה המגנטים לאירועים תפסו כל כך חזק ולמה ניתן למצוא אותם כמעט בכל אירוע?

הסיבה לכך היא מאוד פשוטה. היתרונות של המגנטים לאירועים רבים ומספקים תשובה נהדרת למפיקי אירועים רבים אשר מפיקים תועלת רבה בעלות נמוכה.

מה הם היתרונות הבולטים של המגנטים שגרמו להם להתפשט ממש כמו מגפה?

1. המגנטים מהווים מזכרת מושלמת מהאירוע לכל החיים וזאת במידה ובוחרים צוות מגנטים מקצועי שעובד עם חומרי גלם איכותיים.

2. המגנטים לא רק מהווים מזכרת נפלאה מהאירוע אלא מהווים מזכרת מכל חווית האירוע. האורחים מקבלים תמונות מגנט מרגשות מכל חלקי האירוע. התמונות הנן תמונות מרגשות עם אנשים אהובים ולבוש חגיגי.

3. תמונות המגנט מאפשרים להוציא כל אחד ואחת מהאורחים עם מזכרת מאנשים שלא פוגשים לעיטים קרובות ואין הרבה הזדמנויות להצטלם איתם.

4. אצל רוב חברות המגנטים תקבלו גם מתנות מפתיעות כמו הגדלות וכד'. אצלנו לדוגמה תקבלו תמונת קנבס ענקית עם תמונה שאתם תבחרו.

5. ביחס תמורה שאתם מקבלים המחיר סביר והגיוני.

6. דרך נפלאה להגיד תודה לאורחים שבאו לכבד אתכם היא מגנט יפה עם כיתוב מתאים.

7. האטרקציה אומנם אינה מקורית אך אנו יודעים בוודאות שהציבור הישראלי מת על המגנטים וכוחה רק הולך ומתעצם בעולם האירועים.
8. כוח צילום נוסף לאירוע. בסוף האירועים בעלי השימחה מקבלים מצלם המגנטים דיסק עם התמונות מהאירוע.

מגנט מאירוע