האם שירות מגנטים לאירועים במחיר זול בהכרח משתלם?

14/2/2016

אין ויכוח על כך שאטרקציית המגנטים לאירועים הנה האטרקציה הנחשקת והמבוקשת ביותר כיום בעולם האירועים. הביקוש העז לאטרקציה גרם להקמת אלפי חברות המתמחות בהפקת מגנטים לאירועים. יש לציין שחלק מהחברות הינן מקצועיות ומייצרות מוצר איכותי שלא ייבש את האירוע שלכם ויבטיח מזכרת נפלאה לאורחים שלכם. מנגד, יש חברות שאין להן מושג מה הן עושות, אין להן מושג כיצד לצלם תמונות יפות ומחמיאות, עם איזה חומרי גלם יש לעבוד על מנת שהמגנט לא התקלף אחרי חודש ואין להן כלל תודעת שירות. חברות שכאלה חייבות לעבוד במחירים זולים ומפתים, אחרת לא תהייה להן עבודה.

אתם בטח שואלים מה הקשר?

הקשר הישיר מתבטא בכך שבעולם האירועים הכל עובר מפה לאוזן, אם אתם תהיו מרוצים מהצלם שלכם אתם תמליצו עליו, אם האורחים באירוע שלכם יהיו מרוצים מאיכות ומשירות הצלם הם התקשרו אליו וזימנו אותו כאשר יגיע תורם להפיק אירוע. ופה בדיוק מגיע הבעיה של החברות החובבניות, אותן החברות שהמגנטים שלהן מתקלפים עוד בדרך הביתה, אותן החברות שנעלמו לזמן רב באירוע, אותן החברות שהפיקו מגנטים חשוכים ולא חדים, נמצאים בבעיה. אותן חברות פשוט לא מקבלות המלצות ולכן הן לא מקבלות הזמנות לאירועים ואם הן כבר מקבלות הן מרגישות צורך להוריד את המחיר ולקחת את האירוע בכל מחיר. אך יש לשאול את השאלה החשובה ביותר, האם הזמנת מגנטים באיכות ירודה שווה 300 שקל? התשובה היא חד משמעית לא, אלא אם כן אתם רוצים לצאת מידי חובה. מגנטים באיכות ירודה לא שווים אפילו 300 שקל! מגנטים באיכות ירודה לא עונים לסיבות שבגללן הזמנתם מההתחלה את המגנטים לאירוע, ההפך מגנטים באיכות ירודה רק יכולים לעשות נזק לתדמית האירוע.

לכן, כאשר אתם מזמינים צלם מגנטים לאירוע שלכם אין להסתכל רק על המחיר. יש להסתכל על החבילה כולה, לבחון את אנשי הצוות, לקבל המלצות ולברר אודות החברה. אל תתפתו בגלל 200 שקל פחות להזמין חברה חובבנית, לפעמים הזול הוא בעצם היקר.

שלא תבינו לא נכון, אנו לא אומרים לכם להזמין צלם מגנטים לאירועים ב3000 שקל, אבל אנחנו כן ממליצים לכם לבדוק היטב את מי את מזמינים, להיזהר מהצעות חשודות כמו מגנטים לאירועים ללא הגבלה ב800 ש"ח.

למה מגנטים לאירועים ללא הגבלה ב800 ₪ זהו לא מחיר הגינוי?

מהסיבה שבמחיר כזה הצלם לא יוכל להביא איתו איש צוות נוסף ואז החבילה של מגנטים ללא הגלה בעצם הופכת לחבילה של 200 מגנטים כי זה מה שבן אדם אחד מסוגל להוציא! הפקת מגנטים כרוכה בעבודה טכנית רבה! אל תטעו.

סיבה נוספת היא שבמחיר כזה צלם המגנטים ינסה להוזיל כמה שיותר בעלויות הייצור דבר אשר יפגע באיכות ובאורך חיי המגנטים, חבל!