מפיקים אירוע? 5 אטרקציות שיעשו את האירוע שלכם.

16/2/2016

מחזיקי מפתחות לאירועים

אם מתחשק לכם להפתיע את האורחים שלכם עם מחזיקי מפתחות מיוחדים מהאירוע שלכם, זה אפשרי! פלא קט הנה יצרנית חיתוכי לייזר לאירועים. בין האטרקציות שלנו תוכלו למצוא מחזיקי מפתחות מיוחדים. במסגרת האטרקציה יגיע לאירוע שלכם צלם ויפיק עבור האורחים שלכם מחזיקי מפתחות לאירועים בכל צורה שתבחרו עם כל כיתוב שתרצו לבחור.

לאטרקציה ערך מוסף מבחינת האורחים. ראשית האטרקציה אינה שחכיה כלל באירועים והזמנת האטרקציה מביאה איתה את גורם ההפתעה. לרוב האורחים רגילים לקבל מגנטים לאירועים או ספר תהילים עם סוכריות אך מחזיקי מפתחות בהחלט ייחודים.

תליון לרכב עם תמונות

בעזרת אטרקציה זו תוכלו לקשט את הרכבים של כל האורחים שלכם! במסגרת אטרקציה זו יגיע לאירועים שלכם צוות המתמחה בהפקת מזכרות לחתונה ויפיק לאורחים שלכם תליון לרכב עם תמונות האורחים, אטרקציה בלעדית לפלא קט. את האטרקציה ניתן לשלב עם אטרקציית מחזיקי המפתחות, המגנטים ועוד במחיר מיוחד.

התליון עשוי מעץ סובלימציה איכותי בעל ברק. על גבי התליון ניתן להוסיף את תפילת הדרך או כל כיתוב אחר שתרצו. גם צורת התליון לבחירתכם, תוכלו לבחור כל צורה: חמסות, לבבות, כוכבים ועוד.

הדפסה על ספלים

אין דרך טובה יותר לפתוח את הבוקר מכוס קפה טובה. בעצם.. יש דרך טובה יותר לפתוח את הבוקר. הדרך הטובה ביותר לפתוח את הבוקר היא עם כוס קפה עם ספל מיוחד מהאירוע שלכם עם תמונה מרגשת של האהובים עלינו.

בעזרת טכנולוגיית הסובלימציה אנחנו נוציא כל אחד מהאורחים שלכם עם ספל מיוחדת מהאירוע. על הספל ניתן להוסיף כיתוב לבחירה. ניתן לשלב אטרקציה זו עם שאר האטרקציות המיוחדות שלנו.

מגנטים בצורות

אם אתם רוצים להביא מגנטים לאירוע שלכם אבל אתם רוצים להיות מיוחדים ושונים כדי שתשקלו להזמין את המגנטים בצורות שלנו. המגנטים עשויים מעץ איכותי המבטיח איכות ללא פשרות. מגנטים לאירועים מעץ הם המגנטים האיכותיים ביותר שקיימים! הם לא דוהים אף פעם, הצבעים שלהם חדים והם מרשימים במיוחד. ניתן להזמין מגנטים בכל הצורות והגדלים.

מזכרות מותאמות ללוח השנה

מלבד האטרקציות המיוחדות שלנו אנו מתמחים גם בהכנת מתנות ומזכרות מיוחדות לחגים ולמועדים, ע"י הזמנתינו תוכלו להתאים את המזכרת לחגים ולמועדים החלים. לדוגמה:

בראש השנה תוכלו לרכוש לוח שנה מיוחד עם תמונת האורחים, מפיון מיוחד לשולחן החג ועוד.

בפסח תוכלו לרכוש הגדות של פסח כשרות ומיוחדות עם עיצוב שיותאם במיוחד לאירוע שלכם. על ההגדות ניתן להוסיף את תמונות האורחים.

בט"ו בשבט תוכלו לרכוש מריצת עץ קטנה למשרד עם חריטה אישית ועיצוב מיוחד.

בפורים תוכלו לרכוש מגנטים לאירועים עם תחפושות מיוחדות ומסגרת מיוחדת.