מגוון אטרקציות לילדים ומבוגרים

29/8/2016

חשבתם שרק ילדים אוהבים אטרקציות? אנחנו ממליצים לכם לחשוב שנית. עם האטרקציות החדשות שנכנסו בשנים האחרונות, גם מבוגרים מצליחים להנות, ממש כמו הילדים. אז תנו לנו לסקר עבורכם את האטרקציות הפופולאריות לשנת 2016. אנחנו מתחילים עכשיו!

אטרקציית חדרי בריחה מתאימה למשפחות או חברים

בטוח ששמעתם על צמד המילים חדרי בריחה ולא ממש ידעתם על מה מדובר. אז בגדול, הרעיון הוא שאתם נכנסים לחדר שנבנה במיוחד עם המון משימות ורמזים לחידות, אותן כמובן אתם תצטרכו לפתור, בכמה שפחות זמן. יש לכם בגדול 60 דקות. בחדר הבריחה בדר"כ יהיו 2-6 משתתפים והפעילות בו מתאימה גם לילדים (רצוי מעל גיל 12). אטרקציה מלאה באדרנלין וכיף.

אטרקציית מתנפחים מתאימה בעיקר לילדים

אין כמו מתקנים מתנפחים וכמו שהילדים נהנים ממנה, גם מבוגרים שינסו לקפוץ על המתקן המתנפח, רק יסבו הנאה וכיף ממנו. את אטרקציית המתנפחים מומלץ להזמין ליום ההולדת של הילד או הילדה וכך להעסיק את הילדים וגם לספק להם חוויה כיפית. לא משנה אם אתם חוגגים את האירוע בבית שלכם או אצל מפעילי האירוע, כדאי שתזמינו גם צלם מגנטים לאירועים. כך שהאירוע יתועד ותישאר מזכרת ממנו, גם לכם וגם לילדים.

אטרקציית קוסם ליום הולדת חוויה מהנה לילדים ומבוגרים

מי מאיתנו לא מתלהב מקסמים? כולנו אוהבים לצפות בטריקים וקסמים וקטעי ריחוף. אם תזמינו קוסם ליום ההולדת של הילדים, גם אתם תהנו מאוד, שכן מדובר במופע אינטראקטיבי, משעשע וחינוכי. מופע זה יהיה בין 60 עד 120 דקות. לאטרקציה תוכלו להוסיף צלם מחזיקי מפתחות לאירועים שיוציא כל אורח עם מזכרת מיוחדת.

אטרקציית סדנת בישול מתאימה למבוגרים ואפילו למשפחות

אוהבים לבשל ולאפות? אם מדובר על מתנה לילדים, העניקו להם סדנת בישול כיפית (יש כאלה המותאמות לילדים) או שתוכלו להזמין להם הפעלה כזאת. אם אתם מחפשים מתנה לבני הזוג ולמשפחה, תוכלו גם לבדוק סדנאות בישול עם שף פרטי או דרך חברה המספקת שירותים אלו. מדובר על עלות שמסתכמת בכמה מאות שקלים.

מה צריך לבדוק לפני שסוגרים אטרקציה עם מפעיל?

לא משנה איזו אטרקציה בחרתם, מה שחשוב הוא לדאוג לבצע סקר מחירים לפני שאתם סוגרים עם המפעיל. כך תוכלו לקבל מושג על המחיר הריאלי שאתם צריכים לשלם. מעבר לכך, חשוב לא פחות הוא לבדוק המלצות על נותן השירות. נסו לבקש לדבר עם לקוחות או בדקו דרך האינטרנט דירוג והמלצות. אם יש לכם תקציב כספי נכבד, תוכלו גם לשלב מספר אטרקציות ובכך להעשיר עוד יותר את האירוע.