מתנות לגני ילדים עם תמונות מרגשות יותר

2/12/2015

בשוק המתנות לגני ילדים אופציות רבות, חלק מהמתנות יקרות, חלקן זולות יותר, חלקן מרגשות וחלקן מרשימות. כל מתנה והייחודיות שלה. בין כל המתנות המוצעות לגני ילדים, ישנה קבוצת מתנות אחת הבולטת מעל כולן מכל בחינה אפשרית, קבוצה זו היא: קבוצת מתנות לגני ילדים עם תמונות. מדוע הקבוצה זו מרגשת ומרשימה יותר? מתנות לגני ילדים עם תמונות מרגשות ומרשימות יותר מהסיבה שעל גבי המתנות הללו מודפסת תמונה, תמונה של הילד אשר מקבל את המתנה. כל ילד מקבל מתנה אישית עם תמונה איכותית שלו מהפעילות בגן. מתנות לגני ילדים עם תמונות מעלות את ערך המתנה פלאים, כל הורה יהיה מאושר לקבל מתנה יפה ואיכותית עם התמונה של הילד האהוב שלו. תהיו בטוחים שמתנות לגני ילדים עם תמונות אינן נזרקות לפך ונשמרות לשנים ארוכות!

על מה יש לשים דגש כשמזמינים מתנות לגני ילדים?

·       יש לוודא שניתן להוסיף על גבי המתנה הקדשה אישית מהגן לדוגמה: "באהבה מגן רותי". זוהי רק דוגמה אחת להקדשה אפשרית, בזמן ביצוע הזמנת המתנות לגן יש להתאים הקדשה אישית המותאמת לשביעות רצון הגננת. להקדשה האישית חשיבות רבה למזכרת, הקדישו לה מחשבה וזכרו תמיד שמתנות לגני ילדים נשמרות לשנים ארוכות.
·       יש לוודא שהמתנות מיוצרות ע"י חומרים איכותיים ועמידים. מטרת המתנות היא לשמש מזכרת לשנים ארוכות מאוד ולא רק לשבועות הקרובים.
·       במידה והמתנות כוללות תמונות עליהן, יש לדאוג לתמונות באיכות טובה על מנת לאפשר הדפסה איכותית. אנחנו בחברת פלא קט מספקים שירותי צילום בגני ילדים. הצילום מתמקד בצילום ילדים אשר מטרתו להוציא את הילדים כמה שיותר חייכנים ושמחים. במידה והחלטתן לא להזמין צלם מקצועי, אין זה נורא, צלמו את הילדים בעצמכן או בקשו מההורים שישלחו תמונות איכותיות.
·       יש לוודא שזמן האספקה וצורת האספקה נוחים, אם הזמנתן מתנות לגני ילדים לראש השנה מן הסתם שלא תרצו לקבל את המתנות בחנוכה, סכמו עם ייצרן המתנות זמני אספקה ואופן אספקה.
·       הימנעו מעלמות תיווך. בשוק מסתובבים סוכני מתנות אשר עובדים על עמלות טיווח, סוכנים אלה אינם יצרנים ולכן לא יכולים לספק לכן מחירים טובים. אנחנו בפלא קט היצרנים של המתנות שאנו משווקים ולכן אנחנו יכולים לתת לכן הצעות מחיר טובות ומשתלמות ואף לספק לכן שירותי צילום נוחים ומקצועיים.