מחזיקי מפתחות ומגנטים לגני ילדים

5/2/2016

מתנות מיוחדות לגני ילדים

גננות רבות מחפשות מתנות מיוחדות ומפתיעות לגני ילדים, מתנות שירגשו וישארו לשנים ארוכות בקרבת הילדים ויזכירו להם את הגן החמים והכפי בו בילו שעות ארוכות כל יום.
מתנות מרגשות לגני ילדים הן מתנות אשר כוללות הדפסה, אך לסתם הדפסה, הדפסה עם תמונת הילד.
כיום ניתן לרכוש מתנות רבות אשר עונות לדרישה זו אך ישנן מתנות שאותן ניתן לעשות בלייב, בזמן מסיבת הסיום\ מסיבת יום השמפחה\ מסיבת פורים\ מסיבת חנוכה ועוד.
למה מתנות אשר מופקות בזמן אמת, במסיבה עצמה מרגשות יותר?
בגלל ההדפסה שעל המתנה! בזמן המסיבה תוכלו לתפוס תמונה של ההורים והילדים, תמונות באיכות גבוה, תמונות אשר מצולמות ע"י צלם מקצועי אשר יודע להתעסק עם ילדים ויודע איך להוציא תמונות בצורה הטובה ביותר למתנות שהוא עצמו מייצר!
איזה מזכרות ניתן להזמין למסיבה בגן?
למסיבת הגן ניתן להזמין כמעט כל מתנה שאתן נוהגות לרכוש! אתם תופתעו לגלות שאפילו מחיר המתנות משתלם יותר! בין המתנות הנפוצות שנהוג להזמין למסיבות בגני ילדים הם:
מחזיקי מפתחות לאירועים
מחזיקי מפתחות עם תמונות הם מזכרות שנכנסו לעולם שלנו בחוזקה וחדרו למספר רב של תחומי חיים: לחתום הפרסום, לעולם האירועים וכן, גם לגני ילדים. מחזיקי המפתחות מיוצרים מעץ איכותי וניתן לבחור כל צורה. את הצורה ניתן להתאים לאופי האירוע ולמטרתו. על מחזיקי המפתחות לאירועים מודפסת תמונת הילדים עם ההורים וכיתוב אישי שאתן, הגננות תבחרו מראש.
תגובת ההורים והילדים מרגשת ומדהימה אותנו כל פעם מחדש, פשוט גאווה לראות עד כמה מוצרינו מצליחים לרגש ולגעת בלב ההורים והילדים.
מגנטים למסיבות בגני ילדים
גם המגנטים לאירועים חדרו למסיבות גני ילדים וכיום לא מעט גננות מזמינות צלם מגנטים לאירועים שיצלם ויתעד את המסיבה. גם אטרקציה זו מצליחה לרגש לא מעט את ההורים הרי איזה הורה לא ישמח לקבל מגנטים עם תמונות הילדים שלו. דבר נוסף אשר מגביר את עוצמת האטרקציה היא העובדה שמגנטים לאירועים מצולמים באירועים שלא תמיד הילדים מתלווים להורים, דבר אשר גורם לכך שלהורים רבים חסרות תמונות מגנטים של הילדים לכן, למרות שהאטרקציה מוזמנת כיום כמעט לכל אירוע, במסיבה בגן רמת התתרגשות ממנה עולה.
בנוסף לכך, הזמנת צלם מגנטים מביא לכן הגננות תיעוד מצולם של האירוע מבעל מקצוע מיומן.
כוסות עם תמונות
גם כוסות עם הדפסה תוכלו להזמין למסיבת הגן! כן! תוכלו להוציא כל הורה מהמסיבה עם ספל מרגשת לקפה של הבוקר. אין יותר כיף מלפתוח את היום עם קפה טעים במיוחד שבמקרה מודפסת עליו תמונה יפה של הילד.