מגנטים לאירועים במרכז

חבילות מגנטים לאירועים במרכז מומלצות

• מגנטים לאירועים במרכז ללא הגבלה + 100 מחזיקי מפתחות לאירועים מעץ עם תמונת החוגגים וכיתוב אישי לבחירה . חבילה זו מומלצת לאירועים בינוניים וגדולים. במסגרת חבילה זו יקבלו האורחים שלכם מגנטים לאירועים במרכז שישמשו מזכרת מהאירוע שלכם. בנוסף לכך יקבלו האורחים 100 מחזיקי מפתחות מעץ איכותי ויוקרתי עם התמונות שלהם והכיתוב שאתם בעלי השמחה תבחרו. גם את צורת מחזיק המפתחות אתם תבחרו. יש אפשרות להגדיל את מכסת מחזיקי המפתחות.

• מגנטים לאירועים במרכז ללא הגבלה+מחזיקי מפתחות לאירועים ללא הגבלה. בחבילה זו תקבלו מגנטים ומחזיקי מפתחות מעץ ללא הגבלת כמות. החבילה מומלצת לאירועים בינוניים וגדולים. מחזיקי המפתחות יחולקו בצורה שאתם תבחרו(חמסה, לב, מלבן, עיגול,כוכב וכ'ו...)

• 150 מגנטים לאירועים במרכז מומלץ לאירועים קטנים במסגרת החבילה יחולקו 150מגנטים עם תמונות האורחים שלכם. גם בחבילה זו,במידה ונגמרת המכסה יש באפשרותכם להרחיב את החבילה במחיר מוזל.

יש אפשרות לשדרג בכל החבילות של המגנטים לאירועים למגנטים בצורות מעץ.

טבעות נישואים

קצת על שרותינו במרכז...

חברת פלא קט מייצרת מתנות, מזכרות ואטרקציות לכל מטרה.

החברה מתמחה בהפקת אטרקציות ייחודיות לאירועים.
כל אטרקציה מקבל מגע אישי הניתן על ידינו לכל אטרקציה, מתנה ומזכרת.

אם ברצונכם להיות שונים ומקוריים אנחנו פה בשבילכם... נשמח לעזור לכם בדבר שבו אנחנו הכי טובים ומתגאים והוא המקוריות.

מטרתינו היא להקסים את האורחים שלכם עם המוצרים שלנו, להוציא מהם את ההתלהבות שבתוכם ולגרום להם לזכור את האירוע שלכם כבלתי נשכח.

לא משנה עם איזו אטרקציה תבחרו להזמין אותנו לאירוע שלכם, תהיו בטוחים שהאטרקציה תהייה מיוחדת ובדיוק לפי הטעם והמגע שלכם.

בין שירותינו אנחנו מספקים גם את האטרקציה המבוקשת ביותר כיום- מגנטים לאירועים במרכז.

מגנטים לאירועים במרכז,  הפכו עם השנים לאחת האטרקציות המבוקשות ביותר לאירועים מכל סוג.. כיום ניתן למצוא כמעט בכל אירוע מגנטים לאירועים.  אטרקציה זו אהובה ומבוקשת בקרב כל אוכלוסיית ישראל.

לחברה צוותים אמינים ואדיבים שיגיעו אליכם לאירוע ויפיקו מגנטים בלתי נשכחים באיכות הטובה ביותר.

חברת פלא מפיקה מגנטים לאירועים במרכז לחתונות, בר מצוות, בת מצוות ,בריתות, חינות, ימי הולדת, אירועי חברות ועוד...

החלטתם להזמין חברת הפקות מגנטים לאירועים במרכז? קחו בחשבון את כל הפרטים, קראו את האותיות הקטנות ובררו טוב מי עומד מולכם. אל תעגלו פינות ודרשו את מלוא התמורה עבור כספכם.

האירוע שלכם מתקיים במרכז? לא יודעים איזה חברת הפקות מגנטים לאירועים במרכז להזמין? מבולבלים? המשיכו לקרוא.

ראשית כל בדקו את איכות החברה.. ישנן חברות הפקת מגנטים לאירועים במרכז בכמויות אביא לכם כמה נקודות חשובות שיש לקחת בחשבון לפני שסוגרים עם חברת הפקות של מגנטים לאירועים במרכז:

*ניסיון החברה

*סוג מדפסות

*רמת הציוד

*רמת השירות

*רמת חומרים הגלם

*מספר אנשי צוות שמגיעים לאירוע

בדקתם נקודות אלה? החברה עברה בהצלחה את הסינון? מעולה! נמשיך הלאה..

בדקו עם הצוות מאיפה הוא מגיע... אתם רוצים להזמין צוות שיפיק מגנטים לאירועים במרכז? לא מומלץ להזמין  צוות שמגיע מהצפון. כנראה שההצעה של צוות שלא מאזור האירוע שלכם לא תהייה הכי משתלמת עבורכם והמחיר יהיה גבוה יותר מצוות שמפיק באופן קבוע מגנטים לאירועים במרכז.

בנוסף לכך צוות אשר מפיק מגנטים לאירועים במרכז באופן קבוע יודע לחשב נכון את פקקי התנועה במרכז, יודע בדיוק מתי לצאת על מנת לא לאחר, דבר אשר עלול להקשות על צוות אשר מגיע מאוזר הצפון/דרום. חישוב הזמן יהיה מעורפל ולא מדויק.

המלצתינו- הזמינו צוות מאזור האירוע שלכם,שיגיע בזמן ויוכל לתת את ההצעה המשתלמת ביותר עבורכם. אין צורך להזמין צוות מרוחק שיכביד עליכם בהצעת המחיר שלו.

לאחר שביררתם שהצוות מגיע מאזור האירוע שלכם בקשו הצעת מחיר....

היזהרו מהצעות חשודות ולא הגיוניות, כמו מגנטים לאירועים במרכז ללא הגבלה ב500 ש"ח. כולנו מבינים שהמחיר עבור שירות זה אינו הגינו. כנראה ומדובר בחברה מתחכמת שלא מספרת לכם הכל, והמחיר יבוא על חשבון איכות המוצר או הכמות. ישנו מצב שמפיק המגנטים אומר לכם שהוא מוציא ללא הגבלה אך בפועל הוא לא מוציא לכל האורחים את המגנטים ולא מוציא מגנטים ככמות האנשים שבתמונה, כלמור, חבילת מגנטים לאירועים במרכז ללא הגבלה אומרת שמוציאים מגנטים ללא הגבלה במסגרת הזמן שהוסכם ואם בתמונה מסויימת צולמו 10 אנשים אז על המפיק להוציא את התמונה הזאת 10 פעמים! יש מפיקים שחוסכים ומוציאים רק פעם אחת את התמונה, הדבר גורם לכך שהרבה אנשים שהצטלמו לא יקבלו את המגנט שלהם. סכמו דברים אלה עם חברת ההפקות של המגנטים לאירועים במרכז. שלא יהיו הפתעות לא נעימות באירוע שלכם.חבילת מגנטים לאירועים במרכז ללא הגבלה צריכה לספק את כל האורחים.

כאשר בוחרים חבילה של מגנטים לאירועים במרכז יש להתחשב בכמות המוזמנים שלכם. אם כמות המוזמנים שלכם היא 150, אין צורך בחבילה גדולה יותר מידי,

כנראה ש300 מגנטים יספיקו לאירוע שלכם. בדקו אופציה של חבילת מגנטים לאירועים במרכז עם הגבלה. יש מצב שהדבר ישתלם לכם יותר! במידה ונגמרת מכסת הכמות שהוסכמה דרשו הצעות מחיר להרחבה. זאת אומרת, הזמנתם חבילה של 300 מגנטים אך יש צורך בעוד? סגרו מחיר מוסכם מראש על חבילה קטנה של 100 מגנטים נוספים. הרבה פעמים שיטת עבודה זו עדיפה על מגנטים ללא הגבלה, ותחסוך לכם בעלויות.

לפרטים והזמנות של צוות מגנטים לאירועים במרכז התקשרו:
או שלחו לנו Email:
rotemlaniado@gmail.com