מגנטים פולארויד לכל סוגי האירועים

מחפשים לייחד את האירוע שלכם, להביא משהו חדש ומיוחד, משהו עם סטייל?
הכירו את המגנטים הקלאסיים שלנו:

מגנטים פולארויד לאירועים, האותנטיות במיטבה

מגנטים מעוצבים בצורת פולארויד המוגשים לאורחים בצורה מרשימה ומיוחדת בעלת Show ענק!
הגשת המגנטים מתבצעת ע"י תלייתם על גבי חוטים בעזרת
אטבי עץ בעלי עיצוב מיוחד.
האטרקציה כוללת אביזרי צילום מיוחדים כגון: שפמים, כובעים מיוחדים, משקפיים מגניבות ועוד..

התקשרו אלינו וקבלו הצעת מחיר אטרקטיבית:

מגנטים פולארויד לאירועים
 עיצוב אישי למסגרת הפולארויד ע"י גרפיקאי.
אתם מבקשים, אנחנו מבצעים ומכינים את המסגרת המושלמת שתתאים בדיוק לאירוע שלכם!

מגנטים פולארויד לחתונה

פלא קט מתמחה בהפקת מגנטים פולארויד. אם מתחשק לכם להכניס קצת נוסטלגיה ואותנטיות לאירוע שלכם, אם בא לכם לגוון ולהלהיב את האורחים שלכם ולהוציא אותם מהאירוע שלכם עם מגנטים מיוחדים, כדי תשקלו את אטרקציית מגנטים הפולארויד שלנו.

כאשר מזמינים מגנטים בצורה זו יש להקפיד שצלם התמונות  מקצועי בהפקת מגנטים בצורדת פולארויד. תמונות אלה בשונה מתמונות רגילות מרובעות, דבר אשר מצריך יכולת מקצועית גבוהה מהצלם.
אי מקצועיות הצלם עלולה להביא לתמונות לא מקצועיות, לא יפות וחתוכות במקומות הלא נכונים.
הצלם שאנחנו נשלח לאירוע שלכם, יודע את עבודתו, ובעל ניסיון בהפקת מגנטים מסוג זה.

קצת היסטוריה על תמונות הפולארויד
בשנת 1948, הוכרזה מצלמת הפולארויד הראשונה . המצלמה שהייתה נחשבת חדשה אז, התקבלה בברכה וזכתה להצלחה רבה. המצלמה החדשה הקלה על חובבי הצילום בפיתוח התמונות. עד השקת מצלמת הפולארויד הראשונה פיתוח תמונה היה תהליך למקצוענים אשר ישבו ליד מכונות גדולות ויקרות. מצלמת הפולארויד הביאה לשינוי בתנאים, היא אפשרה פיתוח תמונה מיידי. כל שהצלם היה צריך לעשות הוא לתפוס פריים טוב ותוך מספר שניות, הודפסה התמונה על נייר מיוחד. עם השנים פותחו מצלמות הפולארויד והחלו להתפשט ברחבי העולם.

אין ספק, שלתמונות הפולארויד תרומה נכבדת לפיתוח עולם הצילום. מאז השקת מצלמת הפולארויד הראשונה, העולם התפתח, התפתחות העולם הביאה לשינויים טכנולוגים רבים וגדולים, דברים שפעם היו נראים לנו בדיוניים ולא מציאותיים הפכו לסטנדרטים ולנגישים. אחת מהשפעות התפתחות העולם היא התפתחות המצלמות. כיום המצלמות הפכו דיגיטליות ואיכותיות, אנחנו יכולים לצלם אלפי תמונות ולבחור את התמונה הטובה ביותר. הפיתוח שלהם נעשה קל וזול. התפתחות עולם הצילום הביאה לשילוב המצלמות בכל פלאפון נייד. השילוב של המצלמות האיכותיות בפלאפונים הניידים מאפשרים לכל אזרח לצלם ולתעד כל דבר!
כיום, תמונות הפולארויד חוזרות אלינו ובגדול! אנשים רבים מחפשים קצת נוסטלגיה בתוך העולם הטכנולוגי המשוכלל שלנו. אנשים רבים אשר חוגגים אירועים משמחים ומרגשים בוחרים בתמונות הפולארויד כמזכרת לאורחים שלהם. בדרך זו הם מכניסים ריענון לאירוע שלהם, ומביאים אותנטיות ויופי קלאסי לאירוע שלהם. התמונות מגיעות לאורחים עם מגנט כדי שיוכלו להדביק אותם על מקרר ביתם ביחד עם שאר המגנטים לאירועים שצברו במהלך חייהם.
מגנטים פולארויד מאירוע חתונה