מגנטים לחתונה

ברוכים הבאים לאתר של פלא קט אטרקציות לאירועים. בין שירותינו המיוחדים תוכלו למצוא מגוון רחב של מתנות, אטרקציות, מזכרות מיוחדות לחתונה ובינהן גם את האטרקציה הנחשבת והמרגשת, מגנטים לחתונה.
כיום, קיימים סוגים רבים של מגנטים לחתונה, חלק ישנים יותר וחלק חדשים יותר. בין סוגי המגנטים לאירועים , ניתן להזמין: מגנטים פולארויד לאירועים, מגנטים בצורות, מגנטים מעץ, מגנטים גדולים ועוד.
את סוג המגנטים שאתם מזמינים לחתונה יש להתאים לאופי החתונה ולסגנון שלכם, המגנטים הם כלי עזר נהדר שבעזרתו תוכלו לעצב את אווירת החתונה, לדוגמה: אם תרצו להכניס לחתונה אווירת אותנטיות משולבת עם יצירתיות ומחשבה תוכלו להזמין מגנטים פולארויד לאירועים .
למי שלא מכיר, תמונות הפולארויד הינן תמונות אשר שינו את עולם הצילום בעבר הלא רחוק. למגנטים הפולארויד צורה שונה מהמגנטים הרגילים, הם גדולים יותר ובעלי סגנון נקי וקלאסי יותר. צורת החילוק של הפולארויד שונה, במקום להדביק את המגנטים על לוח מגנט גדול, נהוג לתלות את מגנטי הפולארויד על חוטים הקשורים למסגרת דקורטיבית עם אטבים יפים. אם אתם מחפשים מגנטים לחתונה מיוחדים, זוהי אופציה נהדרת עבורכם.
אם באלכם להביא שינוי מרענן למגנטים לחתונה כדי שתכירו את המגנטים לאירועים בצורות שלנו. המגנטים בצורות עושיים מעץ איכותי. ניתן לבחור כל צורה שרק רוצים. המגנטים מיוצרים בעזרת תהליך מיוחד הנקרא סובלימציה, תהליך המבטיח איכות ללא פשרות. כמובן שגם למגנטים בצורות ניתן להוסיף כיתוב ומסגרת.