מגנטים לאירועים מחיתוכי לייזר

שלום לכם, ברוכים הבאים לאתר הרשמי של חברת פלא קט אטרקציות לאירועים.
באתר תוכלו למצוא מגוון רחב של אטרקציות מיוחדות וייחודיות, אטקציות המיוצרות באמצעות טכנולוגיית חיתוכי הלייזר והסובלימציה.

בין אטרקציות חיתוכי הלייזר, תוכלו למצוא גם את האטרקצייה המוכרת של עולם האירועים, מגנטים לאירועים
בעזרת הטכנולוגיה החדישה והמתקדמת אנחנו יכולים להפיק באירוע שלכם מגנטים בשלל צורות אשר עשויים מעץ סובלימציה איכותי.
במסגרת השירות, יגיע לאירוע שלכם צוות צילום של מגנטים, כמו שאתם כבר מכירים, אך בשונה ממה שאתם מכירים הצוות יפיק באירוע שלכם מגנטים מעץ בצורה שאתם תבחרו! זאת יכולה להיות כל צורה: לבבות, חמסות, כוכבים, עיגולים ועוד.

איך התהליך עובד?

אומנם האטרקציה דומה מאוד למה שהכרתם עד היום אך תהליך ההפקה אינו זהה כלל!
לאחר שהצלם יעביר למפתחים את התמונות על גבי כרטיס זיכרון, צוות מקצועי ומיומן יערוך את תמונות המגנט בתוכנה מיוחדת ויכניס את התמונה לתוך שבלונה ממוחשבת. לאחר מכן, ידפיסו המפתחים את השבלונות עם התמונות ויכבשו את התמונות על גבי עץ מיוחד בלחץ ובחום גבוהים מאוד. החום והלחץ הגבוהים אחראים להטבעת התמונה על גבי העץ, תהליך זה נקרא תהליך הסובלימציה.
תהליך הסובלימציה מאפשר לנו להוציא לכם מגנטים לאירועים ברמה הגבוה ביותר! אם עד היום הייתם רגילים למגטים העשויים מנייר פוטו, כדי שתכירו את העידן החדש של המגנטים, מגנטים מחיתוכי לייזר.
זהו לא הסוף..
מלבד חיתוכי המגנטים ישנן עוד מספר רב של מזכרות לחתונה, לבר מצוות, לימי הולדת ולבריתות, לדוגמה: מחזיקי מפתחות לאירועים.
מחזיקי מפתחות לאירועים, לא מכירים?
כדי מאוד שתכירו את אטרקציה זו! מחזיקי המפתחות לאירועים, בדומה למגטים מיוצרים על ידי תהליך הסובלימציה, גם את צורה המחזיקים אתם יכולים לבחור כרצונכם. השוני בין האטרקציות הוא גודל חיתוכי הלייזר והמטרה.
גודל חיתוכי הלייזר של המגנטים לאירועים גדולים יותר לעומת זאת, מחזיקי המפתחות צריכים להיות קטנים יותר בגלל הצורך שלהם לכנס בקלות לכיס.
אנחנו בפלא קט מציעים לכם לא להתלבט האם להביא את אטרקציית מחזיקי המפתחות לאירוע שלכם את את אטרקציית המגנטים, אנחנו מציעים שתקחו את שניהן במחיר אחד!
מגנטים לאירועים מחיתוכי לייזר
מגנטים בצורת לב מחיתוכי לייזר