מחפשים אטרקציות לבר מצווה?

אם התשובה לשאלה חיוביות אתם יכולים להיות רגועים, הגעתם לאתר הנכון. לפני שנציג את שירותינו נציג את עצמו. אנחנו חברת פלא קט , חברה המתמחה באטרקציות מיוחדות לאירועים באמצעות טכנולוגיית חיתוכי לייזר וסובלימציה. באמצעות מכונת הלייזר שברשותינו אנחנו נפיק עבור ילדים אטרקציות מדהימות לבר מצווה, אטרקציות שירגשו וילהיבו את האורחים באירוע שלכם.
יש לציין שפלא קט הנה ייצרנית חיתוכי הלייזר ולכן, החברה יכולה לספק שירות אדיב ונדיב במחיר הוגן.
אז החלטתם שבא לכם להביא אטרקציות לבר מצווה ולא בא לכם להביא את מה שכולם מביאים, כדי שתכירו את האטרקציות שלנו, אתם תופתעו לגלות שבאותם מחירים של האטרקציות הישנות והשכיחות תוכלו להביא לאירוע אטרקציות מלהיבות, אטרקציות שלא רואים בכל אירוע.
בין האטרקציות שלנו תוכלו למצוא:
הדפסה על חולצות, הדפסה על כוסות לאירועים, מגנטים פולארויד לאירועים, תהילים מיוחדים, מחזיקי מפתחות לאירועים ועוד..
לצפייה באטרקציות לאירועים שלנו לחצו כאן

תליון עם תמונה אישית לרכב
במסגרת האטרקציה יגיע לאירוע הבר מצווה שלכם צלם עם עוד שני אנשי צוות, אשר יצלמו את האורחים שלכם לאורך האירוע ויפיקו עבורם תליון לרכב עם תמונות האורחים. על גבי ההדפסה ניתן להוסיף כיתוב חופשי, תפילות הדרך ועוד.
ניתן לבחור בכל צורה: חמסות, לבבות וכו..
קיימות מגוון של גרפיקות יפות ומרשימות.
ניתן לשלב אטרקציה זו עם האטרקציה המוכרת, מגנטים לאירועים ובכך להביא לאירוע גם ייחודיות וגם פופולאריות.

מחזיקי מפתחות לבר מצווה
פלא קט מפיקה מחזיקי מפתחות לאירועים באמצעות חיתוכי לייזר של מגוון עצים איכותיים. אטרקציה זו מתאימה מאוד לאירוע בר מצווה. האטרקציה נוגעת ללב כל האורחים ללא הבדל גילאים. מהאטרציית מחזיקי המפתחות גם הילדים וגם המבוגרים נהנים, מתרגשים ומתלהבים.
איך זה בדיוק עובד?
פשוט מאוד, צוות פלא קט יגיע לאירוע שלכם, יצלם את האורחים שלכם ויפיק עבור כל אחד ואחת מזכרת נפלאה מהבר מצווה.
גם את מחזיקי המפתחות תוכלו לבחור בכל צורה שתרצו
ניתן לשלב עם מחזיקי המפתחות אטרקציות נוספות.

מחזיק מפתחות לבר מצווה
מגנטים לאירועים בכל הצורות
אם אתם מעוניינים במגנטים לבר מצווה, תוכלו להזמין את המגנטים שלנו לאירוע.
לחברת פלא קט מגוון רחב של סוגי מגנטים לאירועים.
לצפייה במגוון המגנטים שלנו לחצו כאן
דוגמה למגנט שלנו: מגנט כוכב אשר עשויי מעץ איכותי

מגנטים לבר מצווה בצורת כוכב

תהילים עם הקדשה אישית ותמונה של חתן בר המצווה

ספר תהלים אטרקציות לבר מצווה
מה חשוב לוודא טרם הזמנת אטרקציות לבר מצווה?

לפני שאתם קופצים ומזמינים אטרקציה לבר מצווה, עיצרו וחישבו, האם האטרקציה מתאימה לאופי האירוע? האם חתן בר מצווה מעוניין בכלל באטרקציה באירוע שלו? האם האטרקציה מתאימה לכל קהל האורחים?
עיצרו לשניה ושאלו את השאלות המתבקשות, מחשבה על כל הפרטים תוכל להביא לכסף שלכם תוצאה אפקטיבית, מרשימה ומלהיבה הרבה יותר.