מחזיק מפתחות עם תמונה לאירועים בכל הצורות!

מחזיקי מפתחות עם תמונות לאירועים
להזמנות התקשרו: 050-2700577
מחזיקי מפתחות לאירועים הינם גימיק חדש בעולם האירועים אשר בא לתת מענה לחוגגי שמחות אשר מחפשים להביא משהו חדש ומקורי לאירוע שלהם.
אנשים רבים אשר עומדים בפני אירוע גדול בחייהם מחפשים משהו שירגש ויגע בלב האורחים, אנשים אלה יודעים כי האורחים שלהם היו כבר בעשרות אירועים וראו המון אטרקציות וגימיקים. כתוצאה מרצון הצרכנים, ספקי האטרקציות צריכים כל הזמן להמציא את עצמם מחדש ולהביא לעולם האירועים מענה חדש ומודרני.

אופנת הגימיקים והאטרקציות לאירועים כל הזמן מתחלפת ומשתרגת, בכל תקופה ישנה אטרקציה אחרת שמככבת. האטרקציה הדומיננטית בעולם האירועים היא אטרקציית המגנטים לאירועים . כיום ניתן למצוא מגנטים לאירועים כמעט בכל אירוע אך המגנטים לאירועים כבר אינם מרגשים כמו פעם ולכן נולדה חדשה ומרגשת, אטרקצייה הנועדה לתת חיזוק וגיוון למגנטים, אטרקצייה זו הנה אטרקציית מחזיק מפתחות עם תמונה לאירועים.
אצלנו תוכלו לשלב את אטרקציית מחזיק מפתחות עם תמונה לאירועים עם אטרקציית המגנטים לאירועים ובכך לא לוותר על אף אחת מהם! אצלנו תוכלו במחיר שפוי ואטרקטיבי להביא לאירוע שלכם אטרקציות שישגעו את האורחים שלכם מרוב התרגשות!
מחזיקי מפתחות עם תמונה לאירועים
שואלים את עצמכם איך האטרקציה עובדת?
בדומה למגנטים לאירועים יגיע לאירוע שלכם צלם מחזיקי מפתחות ויצלם את האורחים שלכם לאורך הערב. את התמונות יעביר צלם מחזיקי המפתחות לצוות אשר יפיק לאורחים שלכם את הגימיק החדשני והמרגש, מחזיקי מפתחות עם תמונות לאירועים. לאחר שהצוות יפיק את מחזיקי המפתחות, ידאג הצוות לתלות את המחזיקים בסטנד מיוחד המיועד לכך על מנת שהאורחים יוכלו לקחת את המחזיקים עם התמונות שלהם.
ניתן להכין מחזיקי מפתחות מוכנים מראש ללא תמונות האורחים.

לאיזה אירועים מתאימים מחזיקי מפתחות עם תמונה לאירועים
אטרקציה זו מתאימה לאירועים מכל הסוגים מאירועים קטנים וצונעים ועד לאירועים גדולים ויוקרתיים, האפקט של האטרקציה נשמר באירועים מכל הסוגים וזה מהסיבה הפשוט שעל גבי מחזיקי המפתחות מודפסת תמונה מרגשת! כולם שמחים לקבל תמונה מרגשת עם האוהבים שלהם.
ניתן להביא מחזיקי מפתחות עם תמונות לאירועים כמתנה מרגשת באירועי חתונות, בר מצוות, אירועי השקה, ימי גיבוש, מתנות לגני ילדים ועוד..

כיתוב מחזיקי המפתחות ניתן לשינוי.
ניתן לבקש מחזיק מפתחות תפילת הדרך או תפילת הבית.

ניתן להזמין מחזיקי מפתחות תהילים עם גרפיקות מיוחדות בעיצוב אישי!