הפקת סרטי תדמית לעסקים – איך סרט תדמית יכול לשרת אותנו

ישנן דרכים שונות בהן יכולים בתי העסק להיעזר בשביל "למכור" את עצמם בפני לקוחות פוטנציאליים, משקיעים אפשריים, כלי תקשורת, יחצ"נים או גורמים אחרים. המטרה של כל בית עסק, היא להציג את עצמו בצורה החיובית והאמינה ביותר, בשביל שהגורם שעומד מולו, ירצה לשתף איתו פעולה וליהנות ממה שהוא מציע, מוצר, שירות, הצלחה כלכלית או כל דבר אחר.

אחת הדרכים בהן אנחנו, כבעלי עסקים קטנים או גדולים, יכולים להיעזר היא הפקת סרט תדמית לעסק שלנו. סרט זה יכול לשמש אותנו במקומות שונים ולצרכים מגוונים. הסרט יכול לעזור לנו להציג את המוצרים והשירותים שלנו, יכול להציג את בית העסק עצמו, חזון ורעיון שעומד מאחוריו, יכול להציג את ההיסטוריה שלו ואת התוכניות שאנחנו מתכננים עבורו לעתיד.

הפקת סרטי תדמית לעסקים הוא תחום התמחות ייחודי שלא מעט צלמים בחרו לעסוק בו. המטרה היא, להפיק סרטים מותאמים על פי סוג העסק והתחום בו הוא עוסק, באופן שיתאים לצרכים שלו. זה יכול להיות סרט תדמית המיועד ללקוחות פרטיים, סרט תדמית המיועד לגיוס משקיעים, סרט המיועד להפצה בקרב ארגונים ומוסדות במטרה לשתף איתם פעולה או לכל צורך אחר. ישנם מצבים שבתי עסק בוחרים להפיק סרט תדמית, לא מתוך כוונה ספציפית אלא במטרה להציג אותו לעולם.

על ההבדל בין סרט תדמית לפרסומת ואיך זה משרת אותנו

בשביל להבין איך הפקת סרטי תדמית לעסקים יכולה לשרת אותנו, צריך להסביר תחילה מה הם ההבדלים הקיימים בין סרט תדמית לפרסומת.

ההבדל הראשון הוא, פרסומת היא לרוב קצרה מאוד בזמן. היא נמשכת בין חצי דקה לשתי דקות, במקרה הקיצון. סרט תדמית לעומת זאת, הוא הרבה יותר ארוך. הוא יכול להימשך עשר דקות ואפילו חצי שעה. הכל תלוי בשאלות כמו, כמה זמן רוצים שהוא יימשך, איך רוצים להציג אותו, בפני מי וכיצד.

ההבדל השני הוא, שניתן להציג את הסרט במקומות שונים באופן חופשי. אם במקרה של פרסומת צריך לרכוש זמן פרסום אזי שבמקרה של סרט תדמית, אפשר להציג אותו באופן חופשי בכל מקום שבוחרים, בין אם זה אתר אינטרנט, רשת חברתית, כנסים, ועידות, מצגות או בכל מקום אחר.

אחרי שלמדנו את ההבדלים בין פרסומות לסרטי תדמית, אנחנו יכולים להבין טוב יותר כיצד הסרט יכול לשרת אותנו.

אם אנחנו מעוניינים למצוא דרך כיצד למשוך לקוחות, אזי שבמקרים רבים סרט תדמית יכול לעזור לנו הרבה יותר מאשר פרסומת רגילה. מאחר והוא מאפשר להציג את העסק בדרכים שונות, מגוונות, הרבה יותר יסודיות מאשר פרסומת רגילה. הוא מאפשר לנו להציג את ההיסטוריה של העסק, את מה שאנחנו עושים בהווה ואת הדרך בה אנחנו רואים את העסק בעתיד. כך קל יותר להכיר אותו ולהתרשם ממנו.

סרט תדמית

מאמרים אחרונים

מתנות

מארזים מרהיבים לראש השנה: השראה למתנות מושלמות

לקראת ראש השנה, הגיע הזמן להתחיל לחשוב על המתנות המושלמות להעניק ליקיריכם. בין אם אתם מחפשים מתנה משמעותית עבור בן משפחה, חבר או עמית, חבילת מתנה שנאספה להפליא בטוח תעשה רושם מתמשך. שקול לכלול פריטי חג מסורתיים כמו דבש, תפוחים ורימונים, כמו גם פינוקים יוקרתיים כגון שוקולדים גורמה, יינות משובחים ונרות מלאכותיים.

קרא עוד »

מתכוננים לאירוע מרגש? כך תוכלו ליהנות מהחוויה

אירועים מרגשים הם חלק מהחיים. בין אם זה אירוע משפחתי כמו חתונה או בר מצווה ובין אם זה אירוע עסקי או חברתי – ההכנות רבות וכוללות מחשבה מרובה וגם קניות שלא נגמרות. אחד המרכיבים המשמעותיים ביותר עבורנו הנשים בכל אירוע, הוא איך אנחנו נראות. חשוב לנו לאהוב את המראה שלנו כדי לחוש ביטחון ולתפקד היטב. כי בס

קרא עוד »

תוכן עניינים

שנים של ניסיון

החברה שלנו קיימת למעלה מעשור. בתחום הזה אפשר להחזיק כל כך הרבה זמן רק אם אוהבים ונושמים את המקצוע. הצוותים משלבים אהבה ונסיון – ופה היתרון שלנו

עבודה מסודרת בלי הפתעות

תמיד עובדים עם הסכם הזמנה מסודר, כולל ביטוחים וכמובן ציוד גיבוי. העבודה מולנו מסודרת ושקופה

מחירים הוגנים

המחירים שלנו הם ההוגנים והמשתלמים ביותר בחשבון כללי! אתם מוזמנים להשוות! תגלו מהר מאוד שבסה"כ תקבלו תמורה מלאה ומשמחת לכספכם.

מערכת צילום מקצועית

ציוד הצילום שלנו הוא המתקדם, עדכני והמשוכלל ביותר בשוק :מצלמות DSLR מקצועיות, מצלמות פול פריים. מגוון עדשות לצילום בזוויות מיוחדות ועוד. המגנטים מודפסים בהדפסה תרמית חדישה. כך תיהנו מתמונות מגנטים חדות, צבעוניות ועמידות לאורך זמן.

פריסה ארצית

חברתנו מספקת כיסוי ארצי היות והצוותים שלנו פזורים ברוב אזורי הארץ, וכמו כן אנו יכולים להתאים צלמים לכל מגזר, מגדר ושפה.