סוגי המגנטים

מגנטים פולארויד:

מגנט פולארויד מתאים במיוחד לחתונות ואירועים יוקרתיים. זה נחשב כיום לסוג היוקרתי מבין המגנטים. מדובר על עיצוב פולארויד למגנטים, מה שמזכיר את מצלמות הפולארויד משנים עברו. פרט לעיצוב הייחודי, מדובר גם בגודל אחר. המגנט יוצר מרובע (ולא מלבני) בגודל של 10 ס”מ על 10 ס”מ.

העניין הוא לתת למגנט גימור מיוחד מאוד, שיספק לכם ולאורחים מזכרת מיוחדת מהאירוע.

המגנטים הללו מודפסים במדפסות דיו איכותיות.

מגנטים בהדפסה תרמית:

הכוונה למגנטים הרגילים שכולנו מכירים, אלה שבאים הגודל סטנדרטי של 10 ס”מ על 7.5 ס”מ, אך שבמקרה זה מודפסים בהדפסה תרמית.

הדפסה תרמית זו ההדפסה האיכותית ביותר שקיימת כיום בתחום המגנטים. בהדפסה זו הטכנולוגיה מאפשרת להטביע את הצבע על הדף באמצעות חום, ואז לכסות אותו בציפוי מיוחד, להגנה ולשמירה על המגנטים לאורך שנים רבות.

במדפסות התרמיות שברשותנו ניתן לבחור מראש את גודל המגנט המודפס, ובעצם לקבוע את הגודל אותו תרצו לאירוע שלכם.

מאמרים אחרונים

מתנות

מארזים מרהיבים לראש השנה: השראה למתנות מושלמות

לקראת ראש השנה, הגיע הזמן להתחיל לחשוב על המתנות המושלמות להעניק ליקיריכם. בין אם אתם מחפשים מתנה משמעותית עבור בן משפחה, חבר או עמית, חבילת מתנה שנאספה להפליא בטוח תעשה רושם מתמשך. שקול לכלול פריטי חג מסורתיים כמו דבש, תפוחים ורימונים, כמו גם פינוקים יוקרתיים כגון שוקולדים גורמה, יינות משובחים ונרות מלאכותיים.

קרא עוד »

מתכוננים לאירוע מרגש? כך תוכלו ליהנות מהחוויה

אירועים מרגשים הם חלק מהחיים. בין אם זה אירוע משפחתי כמו חתונה או בר מצווה ובין אם זה אירוע עסקי או חברתי – ההכנות רבות וכוללות מחשבה מרובה וגם קניות שלא נגמרות. אחד המרכיבים המשמעותיים ביותר עבורנו הנשים בכל אירוע, הוא איך אנחנו נראות. חשוב לנו לאהוב את המראה שלנו כדי לחוש ביטחון ולתפקד היטב. כי בס

קרא עוד »

תוכן עניינים

שנים של ניסיון

החברה שלנו קיימת למעלה מעשור. בתחום הזה אפשר להחזיק כל כך הרבה זמן רק אם אוהבים ונושמים את המקצוע. הצוותים משלבים אהבה ונסיון – ופה היתרון שלנו

עבודה מסודרת בלי הפתעות

תמיד עובדים עם הסכם הזמנה מסודר, כולל ביטוחים וכמובן ציוד גיבוי. העבודה מולנו מסודרת ושקופה

מחירים הוגנים

המחירים שלנו הם ההוגנים והמשתלמים ביותר בחשבון כללי! אתם מוזמנים להשוות! תגלו מהר מאוד שבסה"כ תקבלו תמורה מלאה ומשמחת לכספכם.

מערכת צילום מקצועית

ציוד הצילום שלנו הוא המתקדם, עדכני והמשוכלל ביותר בשוק :מצלמות DSLR מקצועיות, מצלמות פול פריים. מגוון עדשות לצילום בזוויות מיוחדות ועוד. המגנטים מודפסים בהדפסה תרמית חדישה. כך תיהנו מתמונות מגנטים חדות, צבעוניות ועמידות לאורך זמן.

פריסה ארצית

חברתנו מספקת כיסוי ארצי היות והצוותים שלנו פזורים ברוב אזורי הארץ, וכמו כן אנו יכולים להתאים צלמים לכל מגזר, מגדר ושפה.