מגנטים לאירועים

אחד החידושים היפים ביורת שאנחנו רואים כבר שנים בחתונות ובאירועים הוא הנוהג לתת מגנט עם תמונת האורח ומארגני האירוע, או כל תמונה אחרת שהאורחים רוצים. זה כל כך נוח לתת כבר בהתחלה מזכרת יפה ועמידה לשנים מהאירוע וזה מוכיח עד כמה האורחים חשובים למארחים ועד כמה הם רוצים שתצאו כבר בהתחלה עם המגנט ולא עם הבטחה, שיום אחד ישלחו לכם תמונה. זה היתרון הגדול ביותר של מגנטים לאירועים, המידיות ובזמינות.

איכות הדפסת התמונות חייבת להיות טובה

גם במוצרים כמו מגנטים לאירועים יש כל מיני רמות של איכות ושל אפשרויות. יש מגנטים שעשויים מחומרים שאינם מחזיקים מעמד שנים ומשתמשים פחות בפיגמנטים ובצבעים איכותיים להדפסה, ויש כאלה שמחזיקים מעמד נפלא שנים רבות. גם איכות ההדפסה משתנה ולכן, כאשר אתם מזמינים את זה את צריכים לבקש לראות דוגמאות של מגנטים כאלה, לברר על איכות ההדפסה ולהתעקש על כך שהמגנטים שלכם יהיו באמת איכותיים.

איכות הצילום ומיומנות הצלם

כשאתם מזמינים מגנטים וצלם אתם מזמינים למעה על בסיס העבודות שלו ועל פי הדרישות שלכם. אם מדובר בצילומי סטילס עליכם להנחות את הצלם לגבי מה שחשוב לכם לצלם. אם מדובר בשמחה משפחתית ברור שצריך להצטלם עם כל האורחים ואם מדובר באירוע עסקי המגנטים יכללו בעיקר את האורחים החשובים שהוזמנו לנאום או להעביר הרצאה, ואולי אפילו אורחים שירצו להצטלם אתם לצורך הפרסום. זה תלוי באופי האירוע ובדרישות שלכם.

נוחות העבודה

כדי להפיק במהירות וביעילות את המגנטים לאירועים יש להעמיד את המכשור המתאים ואת הדוכן שלהם במקום מתאים, וזה תלוי באולם או במקום שאתם שוכרים. יש להקצות להם מקום נוח שבו יוכלו לעבוד ולהפיק כבר בהתחלה את המגנטים שיוצאי בסרט נע ומודבקים ללוח המיוחד. שם כל אורח יוכל לקחת את המגנט שהוא רוצה כדי שתישאר לו מזכרת נחמדה מהאירוע. היתרון הגדול שלא צריך להציף בתמונות את כולם ואפשר לקחת רק מה שרוצים ומבקשים במיוחד.

תמונות ייחודיות

מלבד התמונות האישיות שלכם כאורחים עם עורכי האירוע, אתם יכולים להזמין הרי כל תמונה שתחשבו עליה. האירועים יכולים להיות ייחודיים מאוד ולכלול רגעים ומופעים שונים שתרצו לשים עליהם דגש. כדי להבטיח שהתמונות ייצאו טובות ודאו שהצלם שהזמנתם מיומן לא רק בהדפסת תמונות איכותיות, אלא שהוא גם יצירתי ומוכשר מספיק לצלם מה שאתם צריכים. יש צלמים שמתמחים בצילום אירועים בדיוק משום שהם יודעים במה להתמקד.

להבטיח שירות טוב

מחיר יכול להיות זול אבל לא זול מדי משום שאחרת אתם עלולים לגלות שהתפשרו על איכות חומרי ההדפסה, או שהצלם פשוט אינו טוב מספיק. מחיר מגנטים לאירועים יכול להיות התוספת של הצילום לאורחים, כשעיקר העבודה הוא למעשה צילום הווידיאו של החתונה או האירוע והבטחת תמונות באירוע עצמו של כל המוזמנים. כשאתם מזמינים שירות זה ודאו שכל התנאים האלה מסוכמים.